Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat treu a licitació el transport per carretera València Nord-oest per 103,8 milions d'euros

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de la Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), ha tret a licitació el contracte del servei públic de transport per carretera CV-103 València Nord-Oest per més de 103,8 milions d'euros.

Així s'ha anunciat després de la reunió del Consell d'Administració de la Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV), en el qual ha participat la secretària autonòmica d'Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez, i el director de la ATMV, Manuel Martínez, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Aquest nou contracte de transport públic connectarà entre si una àrea de més d'un milió d'habitants formada pels municipis de València, Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Burjassot, Xestalgar, la Pobla de Vallbona, l'Eliana, Llíria, Nàquera, Paterna, Pedralba, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixeve, Serra i Vilamarxant.

El servei s'estructurarà en un total de 15 línies amb una sèrie de variants que incorporen en el seu recorregut a la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València, inclòs el Campus de Burjassot, també els hospitals de Lliria i Doctor Moliner, estacions d'FGV i l'aeroport, així com Fira València, a més de les llançadores als parcs empresarials Parc Tecnologic, l'Andana, Tàctica i Font del Gerro.

Així mateix, funcionaran quatre línies nocturnes des dels caps de setmana i vespres de festiu: L6N València-Mas Camarena-Torre en Conill-Bétera-Nàquera-Serra; L7 N València-Sant Antoni de Benaixeve-Eliana Riba-roja de Túria-Vilamarxant; L 10 N València-Sant Antoni de Benaixeve-Eliana-Pobla de Vallbona-Benaguasil-Benissanó-Llíria, i L14 N València-Burjassot-Paterna-La Canyada.

El servei comptarà amb 40 autobusos, dels quals 30 seran híbrids i deu dièsels, que realitzaran al voltant de 183.850 expedicions i 3.402.549,489 quilòmetres a l'any.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon