Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat dóna 'màxima prioritat' a l'aplicació de la Llei d'Habitatge i treballarà a 'dos ​​focus'

La Generalitat donarà "màxima prioritat" a l'aplicació de la recentment aprovada Llei d'Habitatge i treballarà en "dos focus" per a això: l'adaptació de la normativa estatal a l'autonòmica i l'inventari dels immobles de la Sareb.

Així ho ha explicat la vicepresidenta, Aitana Mas, en la roda de premsa posterior al Ple del Consell, on ha explicat que la Generalitat ja disposa d'un decret previ per a impulsar aquesta nova normativa que ara haurà de modificar-se per a adaptar-lo a les "qüestions puntuals" d'aquesta nova llei.

Posteriorment, segons ha explicat, s'hauran de consultar quines són les "zones tensionadas" per a establir la limitació dels lloguers. De manera paral·lela, s'haurà de continuar inventariant els habitatges de la Sareb, amb l'objectiu de veure quines són les que tenen "disposició immediata".

La vicepresidenta ha rebutjat fer càlculs de quan podrà estar llesta aquesta normativa, però ha assenyalat que és la "màxima prioritat" per al Consell.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon