Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Gala del Comerç de Paterna posa en valor el comerç local amb un 'concurs per proves'

Paterna va celebrar dissabte passat una nova edició de la Gala del Comerç per a promocionar i donar visibilitat als establiments del municipi. La *ova Gran va acollir les actuacions, desfilades i exhibicions de 19 comerços paterners.

L'esdeveniment, que recreava un concurs televisiu, va dividir als negocis participants en dos equips diferents que van competir per la "victòria" a través de 10 proves temàtiques, patrocinades per una acadèmia de música, una floristeria, botigues de roba, centres d'entrenament esportiu, una ferreteria, una perfumeria, una agència de viatge, una òptica, una immobiliària, una escola de dansa i centres d'estètica.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va ser l'encarregat d'obrir l'acte, va destacar que "aquesta gala posa en valor els establiments de la nostra ciutat i reconeix la gran faena que realitzen totes les persones que estan al capdavant d'ells".

"El teixit comercial de Paterna va incorporar només l'any passat 55 nous negocis al nostre catàleg comercial, sent un dels municipis amb major índex d'autoocupació de la Comunitat Valenciana, amb més de 500 negocis oberts en els últims 7 anys", va destacar Sagredo.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon