Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La coalició PROGRESSISTES per SAB es presenta en Sant Antoni el 12 de maig


      


Demà divendres, 12 de maig, la coalició formada per les Agrupacions Socialistes de Sant Antoni (PSPV-PSOE) i el Col·lectiu d'Esquerra Unida (EU) es presentarà oficialment a la Sala Multiusos de Sant Antoni, situada en la Plaça de l'Ajuntament. L'esdeveniment començarà a les 20 hores.

Aquesta coalició ha sigut creada amb motiu de les eleccions del pròxim 28 de maig i té com a principal objectiu "aplicar un programa per a millorar la qualitat de vida de tots els habitants de Sant Antoni". Baix el nom de PROGRESSISTES per SAB:Endavant, la coalició presentarà el seu projecte i les seues idees en l'inici de la campanya electoral.

La llista de la coalició està formada per 23 persones 13 titulars i 10 suplents , provinents de totes dues formacions, que han treballat en un projecte enfocat en qüestions com el transport, la protecció del Parc Natural, les comunitats energètiques, habitatges per a joves, un centre de dia i projectes culturals, entre altres.

Els sis primers de la llista que presenten són "Marta Retamosa, Pepe Palmero, Laura Alcaide, Francesc Lloret, Clara Isabel Mahiques i Lucia Arnedo"


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon