Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Poliesportiu de l'Eliana rep als participants del ral·li solidari pel desert

El Poliesportiu Municipal ha rebut aquesta setmana als elianers Yago Silvestre i Pedro Crespo, els dos components de l'equip participant en UNIRAID, un ral·li solidari que va tindre lloc el mes de febrer passat al Marroc i en el qual van participar gràcies, entre altres, al patrocini de l'Ajuntament de l'Eliana i a diverses empreses locals.

Els dos veïns de 20 anys, companys i estudiants de Telecomunicacions i ADE a la Universitat Politècnica de València (UPV) van recórrer durant 8 dies uns 3.000 km travessant el desert marroquí de nord a sud. En el viatge van repartir prop de 60 quilos de material solidari com a joguets, material escolar i equipament esportiu en llogarets necessitats, podent conéixer de primera mà la realitat d'aquesta zona.

Aquesta és la primera experiència de tots dos en aquesta mena d'esdeveniments esportius, i a pesar que tan sols van comptar amb tres mesos de preparació, van aconseguir completar la carrera entre els quinze primers, d'un total de 60 participants. No obstant això, la prova no va estar lliure d'obstacles i, a més dels problemes propis d'un vehicle antic, els joves van haver d'enfrontar-se a intenses pluges, i fins i tot, a la neu en ple desert que els va fer trobar-se amb carreteres tallades i adaptar la conducció a les condicions i exigències del terreny.

Preguntats per si repetirien l'experiència els jovens afirmen amb un rotund si i han anunciat la seua intenció de continuar competint en aquesta mena d'esdeveniments, encara que amb un caràcter més professional.

Des de l'Ajuntament l'alcalde, Salva Torrent, ha volgut felicitar-los públicament per la seua gesta, tant en el seu vessant esportiu com solidari, posant en valor el suport de l'Eliana als seus joves esportistes.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon