Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PCPV celebrarà la seua festa el 6 de maig al Port de Sagunt


El Partit Comunista del País Valencià celebrarà el dissabte 6 de maig la seua festa al Port de Sagunt (Camp de Morvedre) amb tot un seguit d'activitats polítiques, culturals, lúdiques i festives.

L'obertura de portes serà a les 10.30 del matí en un recinte obert al públic i amb entrada gratuïta que estarà situat al Parc del Triangle Umbral del Port de Sagunt. Des d'aquest moment estaran obertes les carpes i barres amb begudes, entrepans i paelles. També hi haurà un mercat ambulant amb estands de diferents associacions i organitzacions. Així mateix, es desenvoluparà el programa de xarrades i conferències que tindran lloc durant el matí i la vesprada de tot el dissabte. A les 20.00 se celebrarà el míting i a partir de les 22.00 començarà el concert amb l'actuació del grup sevillà de rock Reincidentes, entre altres formacions.

Xerrades i conferències

A les 11.00h del matí començarà la primera de les xarrades sobre la defensa de la sanitat pública. Hi participaran els metges Víctor Suberviola, Magdalena Vilella i Aurelio Duque, i el psicòleg Jorge Marredo. Moderarà la taula Paco Valero, metge i responsable de l'Àrea de Sanitat del PCPV i d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV).

A les 12.00 tindrà lloc la presentació del llibre Antifeixistes, amb la presència del mateix autor del llibre, el periodista Miquel Ramos. L'acompanyaran, a més, Guillermo Úcar, del Comité Central del Partido Comunista de España; Júlia Pérez, secretària general de la Joventut Comunista del País Valencià (UJCE-PV); i Guillermo Sampedro, regidor d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Sagunt.

A les 16.00, i després de l'interval per al menjar en el qual se serviran paelles i entrepans, tindrà lloc una conferència sobre els reptes actuals del feminisme des d'una perspectiva comunista i anticapitalista. En aquest debat participaran l'escriptora, periodista i dramaturga Carmen Domingo; la també escriptora i periodista Carmen Barrios; i la sindicalista i membre del Comité Nacional del PCPV Cristina Reos. Aquesta taula estarà moderada per Afrodita Ruiz, historiadora, màster en Igualtat i membre de l'Àrea de Feminisme del PCPV.

A les 17.00 es desenvoluparà el col·loqui «Esgotament de la socialdemocràcia, crisi i projecte comunista entre la joventut». En el mateix participaran Alfonso Armesto, secretari general de la UJCE; Manuel Monleón, secretari de l'Àrea Ideològica del PCPV; i Luis Noguerón, de l'Àrea Ideològica de la UJCE-PV.

Com a última conferència, a les 18.00 se celebrarà la taula «Amèrica Llatina unida i en peu davant l'imperialisme. Solidaritat internacional vs bloquejos». En aquesta xerrada prendran la paraula el cònsol general de Cuba, Alejandro Castro: i la cònsol de l'Estat Plurinacional de Bolívia, Nely Mamani Escobar. Presentarà l'acte David Rodríguez, responsable de l'Àrea de Solidaritat Internacional del PCPV.

Després de les xerrades i debats, a les 19.00 es realitzarà la presentació de candidatures municipals d'Esquerra Unida Camp Morvedre. L'acte serà conduït per Roberto Rovira, regidor i candidat d'EUPV a l'Ajuntament de Sagunt.

Míting

A partir de les 20.00 i després de la salutació de les organitzacions sindicals, començarà el míting polític amb Javier Parra, secretari general del Partit Comunista del País Valencià; Ricard Juan, del secretariat del PCE; Roser Maestro, diputada del PCE-PCPV al Congrés dels Diputats; Júlia Pérez, secretària general de la UJCE-PV; i Mario Vergès, secretari polític del PCPV Camp de Morvedre.

Concert

Després del míting i l'espai reservat per al sopar, que serà a les 21.00 i per al qual estaran obertes les barres amb entrepans i begudes, començarà el concert gratuït.

Les actuacions musicals començaran a les 22.00, amb un cartell encapçalat per Reincidentes, un dels grups més importants de la història del punk-rock estatal. Juntament amb la banda sevillana, actuaran també les alacantines LES Deedees (Las Infrarrojas + Jineta y Los Apocalípticos), i els saguntins Bendita Locura, The Marchals i Meketrefes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon