Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PCPV celebrarà la seua festa el 6 de maig al Port de Sagunt


El Partit Comunista del País Valencià celebrarà el dissabte 6 de maig la seua festa al Port de Sagunt (Camp de Morvedre) amb tot un seguit d'activitats polítiques, culturals, lúdiques i festives.

L'obertura de portes serà a les 10.30 del matí en un recinte obert al públic i amb entrada gratuïta que estarà situat al Parc del Triangle Umbral del Port de Sagunt. Des d'aquest moment estaran obertes les carpes i barres amb begudes, entrepans i paelles. També hi haurà un mercat ambulant amb estands de diferents associacions i organitzacions. Així mateix, es desenvoluparà el programa de xarrades i conferències que tindran lloc durant el matí i la vesprada de tot el dissabte. A les 20.00 se celebrarà el míting i a partir de les 22.00 començarà el concert amb l'actuació del grup sevillà de rock Reincidentes, entre altres formacions.

Xerrades i conferències

A les 11.00h del matí començarà la primera de les xarrades sobre la defensa de la sanitat pública. Hi participaran els metges Víctor Suberviola, Magdalena Vilella i Aurelio Duque, i el psicòleg Jorge Marredo. Moderarà la taula Paco Valero, metge i responsable de l'Àrea de Sanitat del PCPV i d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV).

A les 12.00 tindrà lloc la presentació del llibre Antifeixistes, amb la presència del mateix autor del llibre, el periodista Miquel Ramos. L'acompanyaran, a més, Guillermo Úcar, del Comité Central del Partido Comunista de España; Júlia Pérez, secretària general de la Joventut Comunista del País Valencià (UJCE-PV); i Guillermo Sampedro, regidor d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Sagunt.

A les 16.00, i després de l'interval per al menjar en el qual se serviran paelles i entrepans, tindrà lloc una conferència sobre els reptes actuals del feminisme des d'una perspectiva comunista i anticapitalista. En aquest debat participaran l'escriptora, periodista i dramaturga Carmen Domingo; la també escriptora i periodista Carmen Barrios; i la sindicalista i membre del Comité Nacional del PCPV Cristina Reos. Aquesta taula estarà moderada per Afrodita Ruiz, historiadora, màster en Igualtat i membre de l'Àrea de Feminisme del PCPV.

A les 17.00 es desenvoluparà el col·loqui «Esgotament de la socialdemocràcia, crisi i projecte comunista entre la joventut». En el mateix participaran Alfonso Armesto, secretari general de la UJCE; Manuel Monleón, secretari de l'Àrea Ideològica del PCPV; i Luis Noguerón, de l'Àrea Ideològica de la UJCE-PV.

Com a última conferència, a les 18.00 se celebrarà la taula «Amèrica Llatina unida i en peu davant l'imperialisme. Solidaritat internacional vs bloquejos». En aquesta xerrada prendran la paraula el cònsol general de Cuba, Alejandro Castro: i la cònsol de l'Estat Plurinacional de Bolívia, Nely Mamani Escobar. Presentarà l'acte David Rodríguez, responsable de l'Àrea de Solidaritat Internacional del PCPV.

Després de les xerrades i debats, a les 19.00 es realitzarà la presentació de candidatures municipals d'Esquerra Unida Camp Morvedre. L'acte serà conduït per Roberto Rovira, regidor i candidat d'EUPV a l'Ajuntament de Sagunt.

Míting

A partir de les 20.00 i després de la salutació de les organitzacions sindicals, començarà el míting polític amb Javier Parra, secretari general del Partit Comunista del País Valencià; Ricard Juan, del secretariat del PCE; Roser Maestro, diputada del PCE-PCPV al Congrés dels Diputats; Júlia Pérez, secretària general de la UJCE-PV; i Mario Vergès, secretari polític del PCPV Camp de Morvedre.

Concert

Després del míting i l'espai reservat per al sopar, que serà a les 21.00 i per al qual estaran obertes les barres amb entrepans i begudes, començarà el concert gratuït.

Les actuacions musicals començaran a les 22.00, amb un cartell encapçalat per Reincidentes, un dels grups més importants de la història del punk-rock estatal. Juntament amb la banda sevillana, actuaran també les alacantines LES Deedees (Las Infrarrojas + Jineta y Los Apocalípticos), i els saguntins Bendita Locura, The Marchals i Meketrefes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon