Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori de Llíria obri el procediment per a les proves d'accés


El centre, ja incorporat a la xarxa de la Generalitat, prepara el nou curs amb una perspectiva d'increment d'alumnat


El regidor d'Ensenyaments Artístics de Llíria, Paco García, ha informat que el Conservatori professional de Música ha obert la inscripció a les proves d'accés per al curs 2023-2024. El procés s'ha de fer telemàticament, en el web: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=17074 

La taxa d'inscripció per a les proves és de 50,58 euros i s'abona també a través del mateix tràmit. Una vegada feta la inscripció, cal passar pel centre per a entregar la documentació o bé enviar-la per correu electrònic.

El termini estarà obert fins a les 15.00 hores del dia 19 de maig, en la primera convocatòria. I del 3 al 14 de juliol en la segona.

La documentació necessària per a formalitzar la inscripció inclou el DNI o document acreditatiu de l'edat, resguard de la inscripció telemàtica i del pagament de la taxa, i document acreditatiu de bonificació de taxes, si correspon per família nombrosa, monoparental, etc.

Segons indica l'edil d'Ensenyaments Artístics, per a iniciar els estudis del primer curs d'Ensenyaments Professionals és necessari superar una prova d'accés, mitjançant la qual es valorarà la maduresa, les destreses i els coneixements per a poder cursar-les. Esta prova es realitza en dos convocatòries anuals, juny i setembre.

Es tracta d'una prova pràctica dividida en tres exercicis: interpretació, primera vista instrumental i llenguatge musical. Es realitza de manera individual amb un tribunal compost per professorat del centre, dos de l'instrument o afins, i un de llenguatge musical. Els exercicis són eliminatoris.

Finalment, García ha apuntat que l'obertura d'este procés d'inscripció "està sent molt ben rebuda, ja que ara, en pertànyer el centre a la xarxa autonòmica, les famílies de l'alumnat només han de pagar la matrícula, sense cap quota mensual, per la qual cosa s'espera un increment d'estudiants per a l'inici del nou curs".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon