Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Edeta Arts inicia la seua programació de 2023 a Llíria


El prestigiós cor "The University of Manitoba Singers" actuarà diumenge que ve a l'església de la Sang


Edeta Arts i Turisme Llíria obriran esta setmana la programació de concerts que han preparat per a la seua celebració a la localitat edetana al llarg de 2023. Edeta Arts és una organització cultural formada per un equip d'artistes internacionals, la missió dels quals és crear i potenciar una sèrie de festivals, esdeveniments i iniciatives de talla mundial que porten músics i formacions internacionals a Espanya, amb especial focus a la Comunitat Valenciana, i més concretament a Llíria, Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO. En el nucli de la seua filosofia, es troba l'element essencial de la col·laboració musical i l'intercanvi cultural internacional amb organitzacions musicals locals.

Segons ha informat l'edil de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO de Llíria, Paco García, durant la primera setmana de maig, "el cor de la Universitat de Manitoba realitzarà una gira per Espanya de la mà d'Edeta Arts, en la qual realitzaran actuacions a les ciutats de Barcelona, Tarragona, Montserrat, València, Alcalá de Henares i Llíria".

 La prestigiosa formació canadenca presentarà la música que l'ha convertida en un dels més destacats cors del Canadà, en alguns dels monuments més icònics d'Espanya, com la Sagrada Família de Barcelona, la Catedral de Tarragona, el Monestir de Montserrat o l'església de la Sang de Llíria.

Precisament, el temple edetà acollirà la seua actuació diumenge que ve, 7 de maig, a les 12.00 hores. L'entrada és lliure fins a completar aforament.

 D'altra banda, Paco García ha apuntat que els intèrprets de la Universitat de Manitoba han cantat amb conjunts líders com l'Orquestra de Cambra de Manitoba, el Quartet de Cordes Penderecki, el Conjunt Hilliard i l'Orquestra Simfònica de Winnipeg.

Les seues actuacions innovadores i inspirades presenten una àmplia gamma de repertori coral nou i tradicional. "The University of Manitoba Singers" ha realitzat nombroses gires per Amèrica i Europa, col·laborant amb moltes organitzacions artístiques destacades.

El cor està sota la batuta del "innovador, expressiu i dinàmic" Elroy Friesen, director d'Estudis Corals en la Universitat de Manitoba, on dirigeix nombrosos cors i ensenya direcció de postgrau. Ha sigut director artístic de Canzona, el conjunt coral barroc professional de Winnipeg, i investiga activament la pràctica de la interpretació barroca. Els seus conjunts guardonats realitzen gires nacionals i internacionals, i la CBC els grava i transmet amb freqüència.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon