Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil organitza diferents activitats per a celebrar la Setmana del Major

La proposta comptarà amb tornejos de jocs de taula, una passejada saludable, una exposició, ball i una visita al castell de Benissanó.

 L'Ajuntament de Benaguasil juntament amb l'associació UDP ha organitzat del 8 al 12 de maig la Setmana del Major, amb l'objectiu de dinamitzar la vida social dels majors, potenciant la seua participació i promocionant un envelliment actiu.

Una exposició relacionada amb les activitats que els majors realitzen en el programa "Activa la teua ment" obrirà el dilluns dia 8, un programa d'activitats que inclou tornejos de jocs, una passejada saludable o ball, entre altres propostes que es desenvoluparan al llarg de la Setmana.

El dimarts dia 7 els majors podran gaudir d'una excursió cultural a la localitat de Benissanó per a visitar el seu castell, la sortida serà a les 11:30h des de la plaça Mariano Benlliure. Tots aquells que desitgen participar poden inscriure's a l'Ajuntament.

El dimecres dia 8 la Setmana del Major continuarà amb els tornejos de parxís, domino i botifarra a partir de les 10h a l'Espai Major.

Per la seua banda el dijous dia 9 tindrà lloc una passejada saludable per la via verda que connecta Benaguasil amb el "pont de Ferro". La sortida serà a les 9:30h des de l'antiga estació de Dalt.

La Setmana del Major finalitzarà el divendres dia 10 amb música i ball a partir de les 19h a l'Avinguda de Montiel.

Amb la programació d'aquesta setmana, l'Ajuntament pretén que les persones majors tinguin l'oportunitat de relacionar-se entre elles i gaudir d'activitats que els agraden






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon