Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Baldoví es compromet a engegar una renda d'emancipació per a les persones joves

El diputat de Compromís en el Congrés i candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, s'ha compromés a posar en marxa una renda bàsica d'emancipació per a la joventut valenciana, "una eina que serà fonamental perquè els joves puguen desenvolupar el seu projecte de vida".

Així ho ha anunciat Baldoví aquest diumenge durant l'acte 'Política no apta per a adults' per a posar el focus en les mesures per a millorar la vida de les persones joves, on ha participat acompanyat del cap de llista per Castelló, Vicent Marzà i la també candidata a les Corts, Verònica Ruiz, ha indicat la formació en un comunicat.

"Aquesta és una de les mesures d'un paquet més ample amb el qual, de manera decidida, fomentarem vies per a facilitar l'accés a l'habitatge com a instrument d'independència vital, especialment de les persones joves, però també d'altres col·lectius vulnerables davant el greu problema en aquesta matèria que estem patint", ha ressaltat.

Baldoví ha assegurat que "tot el que importa als i les joves és el que importa a Compromís". "Les propostes de les persones joves són transversals, per això en la pròxima legislatura atorgarem més ajudes per a l'accés a l'habitatge; millorarem el transport públic, per a fer-lo més barat però també més ràpid; invertirem en més psicòlegs per a atendre la salut mental, i avançarem en la lluita contra el canvi climàtic", ha promés.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon