Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Apel·lant a la mobilització: Yolanda Díaz insta a mantenir 'l'aldea gala de Rivas' amb el suport d'IU i Més Madrid

La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha tornat a apel·lar a la mobilització de l'esquerra el 28M en denunciar que l'alternativa als governs progressistes és un PP que "careix de projecte", i que ha iniciat una competició d'"alt standing" per derogar les principals mesures d'aquesta legislatura, com la reforma laboral.

També ha demanat "deixar-se la pell" per mantenir l'Ajuntament de Rivas en mans de l'esquerra alternativa i ha carregat contra la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per "prendre el pèl als ciutadans" amb "Urgències sense metges" i centres de "salut" sense pediatra.

D'altra banda, ha recalcat que en els pròxims dies es reunirà amb col·lectius de treballadores dels serveis domèstics i d'ajuda a domicili, que segons ha explicat, tindran normatives per garantir la implicació del servei de riscos laborals en matèria de prevenció de la seua salut en els seus centres de treball.

Així mateix, les propostes també inclouran perspectiva de gènere en matèria de prevenció de riscos laborals, segons han assenyalat fonts de l'equip de Díaz, que han recordat que el Reial Decret Llei que va reconéixer l'atur a les treballadores dels serveis domèstics donava al Govern un termini per desenvolupar-lo reglamentàriament.

SUPORT A L'ALCALDESA D'IU I GESTOS AMB MÉS MADRID A SAN ISIDRO

Així ho ha transmès Díaz en un míting a Rivas per donar suport a l'alcaldessa de la localitat, Aida Castillejo, que encapçala la candidatura de confluències entre IU, Més Madrid i Equo a les eleccions del 28M, de la qual es desmarca Podem que concorrerà en solitari.

L'equip de la vicepresidenta ha recalcat que Díaz va incloure aquest acte per ajudar a retenir un dels principals feus municipals de l'esquerra alternativa al PSOE, i on IU ostenta l'Alcaldia des de fa tres dècades.

Junt amb la vicepresidenta ha acudit un nutrit grup de dirigents d'IU, que concorren a la Comunitat de Madrid i l'Ajuntament de la capital amb els morats a més d'en altres nou comunitats al 28M, i de dirigents de Més Madrid.

Ahir matí Díaz ha acudit a la prada de San Isidro, i ha prioritzat les mostres de suport a Més Madrid, en dedicar-li aquesta formació el major temps durant la seua estada i ha visitat la caseta de la formació per a aquest esdeveniment. Mentrestant, amb els caps de llista de Podem ha mantingut una breu salutació i s'ha fotografiat amb ells






Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon