Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aliseda immobiliària ha venut el parc comercial 'El Osito' a la francesa Iroko Zen per 26,5 milions

Aliseda Immobiliària ha tancat la venda del parc comercial El Osito, a L'Eliana (València) a la companyia francesa Iroko Zen per 26,5 milions d'euros.

El Osito, a 20 quilòmetres de València i inaugurat en 2008, ocupa més de 20.300 metres quadrats i està llogat al 100% a huit operadors, informa la immobiliària aquest dimecres en un comunicat.

Aquest parc es va incorporar a la cartera en gestió de Aliseda al maig de 2021, quan el percentatge d'espai llogat a marques comercials era del 80%.

El conseller delegat de Aliseda Immobiliària, Eduard Mendiluce, ha afirmat que els parcs comercials tenen "bona evolució en els últims anys, amb bones dades d'afluències i vendes, i els inversors estan atents a oportunitats", mentre que operadors comercials importants s'interessen per aquests actius.

Aliseda ha destacat que s'estan desenvolupant actius semblants en parcel·les confrontants, de la seua propietat, i que la venda d'aquest parc (feta amb l'assessorament de JLL) s'emmarca en l'estratègia de desinversió d'actius en la seua cartera de Terciari.(segons informació EP)


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon