Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acord per Vilamarxant (Compromís, Podem, Esquerra Unida) denuncia la falta d'explicacions del govern després de ser ferit un jove de 18 anys

 El passat diumenge 30 d'abril, amb la presència de diferents membres de l'equip de govern de Vilamarxant i de diversos joves de la localitat, es va realitzar una capea a la localitat de Cheste, promoguda des de la regidoria de festes del consistori.

La Guàrdia Civil de Chiva es va personar en el lloc on es feia l'activitat taurina, en rebre l'avís que un dels joves que hi participava havia resultat ferit, en ser envestit per una vaca. El jove, de 18 anys, va ser atés i traslladat d'urgència a l'hospital de Llíria, on va romandre ingressat diversos dies.

Una vegada ja es sabia que el jove evolucionava favorablement i estava fora de perill, i davant el silenci informatiu per part de l'Ajuntament de Vilamarxant, Adrián Quiles Muñoz, regidor-portaveu de Compromís per Vilamarxant i membre de la candidatura Acord per Vilamarxant, va presentar una sol·licitud via telemàtica a l'Ajuntament en què demanava a l'equip de govern de PP i Cs informació sobre, entre altres aspectes, els motius de convocatòria de l'acte, el finançament de la capea o el procediment que s'havia seguit per convidar la gent que hi va assistir.

Tres setmanes després, l'Ajuntament no ha contestat al regidor, cosa que, segons Quiles, "no em sorprén en absolut; ha sigut el modus operandi d'aquest equip de govern al llarg de la legislatura".

El regidor de Compromís considera que "un govern realment transparent i democràtic hauria d'haver donat explicacions al poble, sense necessitat de cap sol·licitud de cap formació política. Almenys, per sort, no hem hagut de lamentar cap desgràcia humana fruit d'un acte festiu fora de cap programació festiva oficial i al voltant del qual tot és opacitat i silenci".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon