Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig ha participat a Lliria en l'acte ‘A Totes Les Places’

 

   


Ximo Puig defensa “la política dels fets”: “Uns altres prometen desmantellaments fiscals, els socialistes prenem mesures per a cohesionar la societat i ajudar a les famílies” 

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha participat aquest dijous en l'acte ‘A Totes Les Places’ que s'ha celebrat en Lliria en el qual ha posat en valor que “més de 35.000 famílies valencianes ja hagen sol·licitat el Bo Cistella de la Compra, una mesura que ajudarà al fet que ningú es quede al marge”. 

Ximo Puig aposta per “una gran operació de cooperació públic privada en matèria d'habitatge per a la pròxima legislatura”: “ L'habitatge ha de deixar de ser un dret constitucional per a ser un dret real”. 

Ahir,20 d'abril  el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha defensat hui “la política dels fets”: “Tothom pot prometre, però els fets són ací i la Comunitat Valenciana de hui no té res a veure amb la de fa huit anys” i ha assenyalat que “mentre uns altres prometen desmantellaments fiscals amb els quals baixar els impostos als qui més tenen, els i les socialistes prenem mesures per a cohesionar la societat i ajudar a les famílies”. Així s'ha manifestat Ximo Puig durant l'acte ‘A totes Els Plaus’ que s'ha celebrat hui a Llíria al costat d'alcaldes, alcaldesses i candidats/as socialistes de la comarca del Camp del Túria, en el qual ha posat en valor que “més de 35.000 famílies valencianes ja hagen sol·licitat el Bo Cistella de la Compra, una mesura que ajudarà al fet que ningú es quede al marge”. 

En aquest sentit, el president Ximo Puig ha afirmat que “des del PSPV-PSOE volem una societat valenciana avançada, amb ocupació de qualitat, amb una millor educació i uns serveis socials forts” i ha subratllat que “defensem els serveis públics de qualitat i a tots els seus professionals” : “La dreta vol privatitzar els serveis públics i fer negoci, però no els serveis públics no són l'espai de negoci”. 

Així mateix, ha recordat que “durant aquests moments complicats que hem viscuts en aquesta legislatura hem pres decisions per a ajudar als valencians i valencianes com  és el transport gratuït per als joves, la rebaixa de les taxes autonòmiques o la rebaixa de les taxes universitàries”. 

POLÍTICA D'HABITATGE 

D'altra banda, el líder dels socialistes valencians ha apostat per “una gran operació de cooperació públic privada en matèria d'habitatge per a la pròxima legislatura” i ha destacat que “hem de continuar fent passos cap a l'habitatge assequible perquè els joves puguen emancipar-se i tindre un projecte de vida digne”. “L'habitatge ha de deixar de ser un dret constitucional per a ser un dret real”, ha destacat.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon