Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig valora l'acord Podem-EUPV per a evitar la 'ingovernabilitat', però insisteix a anar per la majoria

   

   El president de la Generalitat i candidat a la reelecció pel PSPV, Ximo Puig, ha reconegut que l'acord entre Podem i Esquerra Unida per a concórrer conjuntament a les eleccions autonòmiques i en quasi 50 municipis "és bo" per a evitar que "existisca una atomització extraordinària que fa més ingovernable la Comunitat Valenciana".

   Això sí, ha insistit que l'objectiu dels socialistes és aconseguir una "majoria suficient i important" als comicis del 28 de maig. "El nostre projecte és transversal i obert i vol avançar per a eixa majoria social del progrés de la Comunitat", ha declarat després de visitar una germandat de la Setmana Santa Marinera de València.

   Preguntat per l'acord Podem-EUPV, segellat ahir dimecres, i per si el veu positiu de cara a poder reeditar un pacte de govern del Botànic, Puig ha reiterat el seu "respecte absolut" a les decisions que competeixen als partits.

   "Certament, crec que és positiu que hi haja acords i que els ciutadans tinguen capacitat de votar el que desitgen", ha afirmat, defenent que "les ofertes cal concretar-les" i que "és bo que no hi haja una atomització extraordinària que finalment el que fa és mes ingovernable la Comunitat".

REBUTJA UNA CAMPANYA DE "MÍTINGS TRADICIONALS"

   Respecte a com enfoca la campanya el PSPV, el candidat ha reafirmat la seua voluntat "d'obrir una conversa amb la ciutadania" per a explicar tant l'assolit als últims huit anys de govern com "sobretot el projecte de futur".

   Ha tornat a destacar la superació del "paradigma molt negatiu de la Comunitat", l'augment de l'ocupació encara que "no suficient perquè encara hi ha massa persones sense treball" i la captació d'inversions com la futura gigafactoría de Volkswagen al Parc Sagunt II "i unes altres que vindran". "Hi ha un bon clima polític i social i volem aconseguir la plena ocupació", ha reivindicat.

   Dit això, el cap del Consell ha promès una conversa amb la ciutadania "a totes les places del territori" i ha rebutjat apostar per una campanya basada en "mítings tradicionals".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon