Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Podem y Esquerra Unida de Riba-roja aniran juntes a les eleccions del 28M, baix el nom 'Esquerra Unida - Unides Podem per Riba-roja'

Es presentarà el pròxim dissabte 15 d'abril a les 19:00h en el col·legi Cervantes de Riba-roja.

Al projecte s'han sumat també col·lectius i espais verds i ecologistes i a més, persones independents, per tant és la primera volta que un projecte comú d'esquerres en s'avança tant en Riba-roja

Segons la informació dels dos grups, des de les diverses reunions i converses del pacte, es va decicir que Jose Manuel Gallardo d'Esquerra Unida siguera qui encapçalarà la llista comuna, seguit de la Arantxa Torres de Podem.

No obstant això, tant Jose Manuel com Arantxa defensen un colideratge del projecte i les dues seran qui lideraran el projecte comú.

El candidat, Jose Manuel d'Esquerra Unida manifesta la seua satisfacció "Tinc molta sort de caminar de la má d'Arantxa i de poder contribuir juntes a fer un salt qualitatiu en el govern municipal. Hem de frenar la privatització dels serveis públics en Riba-roja i per això, hem de ser determinants en el pròxim govern municipal"

Arantxa Torres corrobora el fet d'haver coincidit durant la legislatura que “En esta legislatura hem pogut comprovar la necessitat d’ampliar la nostra representació en la corporació municipal per poder dir endavant polítiques progressistes i demostrar que una millor gestió dels recursos es possible. Esta major representació serà resultat de l'acord firmat entra les nostres formacions polítiques”

Una candidatura construïda durant els 4 anys de treball en l'oposició

A més a més, els dos expressen que durant el 4 anys en l’oposició han treballat moltíssim per millorar la vida dels ribarogers i ribarogeres. Han presentat més de 80 propostes al ple de l'ajuntament, i més del 70% han sigut aprovades per la majoria del ple. Son l’espai polític de l’oposició que més propostes han portat al ple.

Finalment,  convidem a la ciutadania a la seua presentació de candidatura que serà el pròxim dissabte 15 d'abril a les 19:00h en el col·legi Cervante de Riba-roja.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon