Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Patxi López avisa del 'desinfle del PP' i es pregunta si Feijóo arribarà a les eleccions generals

Critica a Bendodo i assegura que "representa al PP més miserable": "Continuarem gestionant mentre ells xipollegen en el fang"

El portaveu del GPS en el Congrés, Patxi López, ha advertit "del desinfle del Partit Popular i del seu lideratge", ja que, segons ha dit, Alberto Núñez Feijóo "va arribar per a menjar-se el món i resulta que ells mateixos ja s'estan posant totes les benes abans de la ferida".

El dirigent socialista, que es trobava aquest matí a Marbella, ha advertit que el PP dubta dels seus propis resultats i s'ha preguntat si Feijóo arribarà a les eleccions generals.


"Ja han rebaixat totes les seues expectatives electorals, ja estan dubtant dels seus propis resultats i la seua valoració com a líder ha caigut en picat", ha dit. Així, s'ha preguntat si "arribarà a les eleccions generals el senyor Feijóo".


Patxi López també ha criticat les declaracions del coordinador general del PP, Elías Bendodo, qüestionant aquest dimecres que si es fiarien d'un president del Govern "'que ha tret de la presó a 80 violadors'" i també de "altres similars" i ha advertit que Bendodo "representa al PP més miserable", al "que no dubta a utilitzar el dolor de les víctimes amb la condició d'obtindre un grapat de vots".


"CONTINUEN XIPOLLEJANT EN EL FANG"


A més, ha incidit en què el PSOE continuarà "fent política, continuarem gestionant en benefici de gent, mentre ells continuen xipollejant en el fang".


López ha criticat que Bendodo aquest dimecres "ha arribat a dir quasi que aquest president del govern, Pedro Sánchez, és el president que ha soltat a 80 violadors". "Amb aquestes declaracions i altres similars a les que ens té acostumat, el senyor Elías Bendodo representa al PP més miserable, al qual no dubta a utilitzar el dolor de les víctimes amb la condició d'obtindre un grapat de vots, al qual xipolleja en el fang i li encanta xipollejar en el fang. I a això no jugarem els socialistes", ha assegurat.


Així, ha incidit en què "els socialistes ens apartarem d'aquesta manera anava a dir de fer política, però això no és fer política", ha dit, al mateix temps que ha remarcat que "això és una altra cosa". "Nosaltres continuarem fent política, continuarem gestionant en benefici de la gent, mentre ells continuen xipollejant en el fang", ha postil·lat.


López ha visitat el municipi malagueny de Marbella juntament amb el secretari general del PSOE de Màlaga, Daniel Pérez; el candidat a l'Alcaldia de Marbella, José Bernal, i la secretària general del PSOE de Marbella, Blanca Fernández.

CRITICA "LA SOLEDAT" DEL PP I FEIJÓO COM A "PORTAVEUS DE L'APOCALIPSI"

D'altra banda, i tal com ha incidit hores abans en el municipi malagueny de Fuengirola, López ha criticat "la soledat en què s'ha quedat Feijóo i el PP com a portaveus de l'apocalipsi".

Sobre aquest tema, ha assenyalat que enfront de que "Espanya s'anava a afonar, tot ens anava a anar fatal", aquest passat dimarts, "el Fons Monetari Internacional (FMI) va augmentar les perspectives de creixement" per al país.

Al seu judici, "això vol dir quatre coses", sent una que l'economia va bé perquè les polítiques del Govern estan funcionant"; que "hi ha confiança en l'economia, en el teixit empresarial i en les institucions".

Així, ha dit que "podem veure com ha sigut aquesta Setmana Santa, amb els hotels i els restaurants plens. És veritat que hi ha gent que ho passa malament i que estan rebent tota l'atenció del Govern; però això està demostrant que hi ha una confiança extraordinària al nostre país, en la nostra economia, en el nostre teixit econòmic, empresarial i institucional".

També ha dit que es demostra "que es pot enfrontar una crisi sense abandonar a la ciutadania". És més, ha incidit en què el Govern, presidit per Pedro Sánchez, "està demostrant el contrari, que el prioritari és protegir la gent, fer mesures, posar propostes damunt de la taula, recursos per a ajudar a la gent i transformar el país i s'està fent".

Finalment, també amb les dades "damunt de la taula" el que es veu és que "el PP no sols s'ha quedat només com a portaveu de l'apocalipsi, sinó que Espanya no li segueix". "Espanya no ha caigut en la desesperança que ells pretenien, perquè ells prefereixen el que Espanya vaja mal perquè a mi em vaja bé; sinó que Espanya i la societat espanyola està reaccionant de manera positiva, amb confiança, amb esperança i amb il·lusió davant el futur", ha conclòs.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon