Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nova edició de la 'Setmana de la Gent Gran' a Olocau, del 22 d'abril al 3 de maig

Es desenvoluparà entre el 22 d'abril i el 3 de maig

La ‘Setmana de la Gent Gran’ torna a Olocau després de quatre anys d'aturada, i ho fa amb un programa, elaborat per l'Ajuntament i la seua Regidoria de Sanitat i Serveis Socials i per l'Associació de Jubilats, pensat perquè els nostres majors puguen gaudir d'uns dies i d'unes activitats dedicats a ells.  

Així, es realitzaran diferents actes, com la representació de la comèdia teatral ‘Balada de los tres inocentes’ el dissabte 22; excursions (la ‘Ruta del Vino’ el dia 26 i el viatge a València, el 2 de maig, per a visitar la Casa-Museu del pintor José Benlliure i el Museu de Belles Arts), un dinar de germanor (28 d'abril), un concurs de rebosteria (29 d'abril) i un berenar per a jubilats i jubilades com a esdeveniment final el 3 de maig.  

Es tracta, en definitiva, de propostes variades i amb les quals, tal com ha afirmat l'alcalde d'Olocau, Antonio Ropero, “volem reconéixer la gran tasca que les persones majors duen a terme cada dia en la nostra societat”. “Per a això, hem dissenyat un programa amb propostes que tenen un denominador comú: promoure un envelliment actiu i saludable”, ha afegit. 






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon