Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 3.000 escolars assistiran a Llíria a la campanya 'Anem al teatre' 2023, fins al 5 de maig


S'oferiran un total de 14 representacions per a totes les etapes educatives

La Regidoria de Cultura de Llíria ha iniciat hui les representacions de la campanya "Anem al teatre" 2023 que s'oferiran fins al pròxim 5 de maig al teatre de la Llar de les Persones Majors. Esta programació, que es promou al costat d'altres 25 municipis de la província de València, pretén acostar les arts escèniques a la població infantil i juvenil.

Més de 3.000 estudiants dels centres de la localitat assistiran a les funcions previstes. El programa està dirigit a les etapes educatives de Primària, ESO i Batxillerat.

En total, es realitzaran 14 representacions, amb les obres "Clic" i "El somni de Julio Verne" de JM Gestión Teatral, "L'abraçada dels cucs" de Cactus Teatre, "@Rita_Trobador" d'Esclafit Teatre y "Don't be cruel" de La Dramàtica Produccions. 




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon