Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 3.000 escolars assistiran a Llíria a la campanya 'Anem al teatre' 2023, fins al 5 de maig


S'oferiran un total de 14 representacions per a totes les etapes educatives

La Regidoria de Cultura de Llíria ha iniciat hui les representacions de la campanya "Anem al teatre" 2023 que s'oferiran fins al pròxim 5 de maig al teatre de la Llar de les Persones Majors. Esta programació, que es promou al costat d'altres 25 municipis de la província de València, pretén acostar les arts escèniques a la població infantil i juvenil.

Més de 3.000 estudiants dels centres de la localitat assistiran a les funcions previstes. El programa està dirigit a les etapes educatives de Primària, ESO i Batxillerat.

En total, es realitzaran 14 representacions, amb les obres "Clic" i "El somni de Julio Verne" de JM Gestión Teatral, "L'abraçada dels cucs" de Cactus Teatre, "@Rita_Trobador" d'Esclafit Teatre y "Don't be cruel" de La Dramàtica Produccions. 
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon