Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla s'omple d'activitats amb la Setmana dels Majors

.L'Ajuntament de Loriguilla ha organitzat, un any més, la seua tradicional Setmana dels Majors, del 8 al 14 de maig, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament sociocultural de les persones majors del municipi i potenciar la seua integració social.

La Setmana dels Majors, repleta d'activitats que se celebraran en la Llar del Jubilat, començarà el dilluns 8 amb una excursió a Dénia.

El dimarts 9, la jornada començarà amb una activitat de gimnàstica a les 10.00 hores, després de la qual es realitzarà un esmorzar popular. Aqueix mateix dia a la vesprada començaran els tornejos de parxís, dominó i pispes i a la nit hi haurà sopar de sobaquillo i karoke.

L'endemà, es realitzarà una excursió al celler Domini de la Vega i Requena. A la vesprada continuaran els tornejos de parxís, dominó i pispes i a la nit es farà un sopar amb bingo.

També hi haurà espai per a les xarrades. Així doncs, el dijous 11 s'impartirà una sobre nutrició i salut a les 10.00 hores i, a continuació, es prepararà un esmorzar. També hi haurà menjada parell jubilats i pensionistes, que tindrà un cost de 5 euros.

A la vesprada, els majors podran aprendre sobre ciberseguretat en una xarrada, berenar orxata amb fartons i preparar-se per al sopar de sobaquillo i l'espectacle de la vedet Sonia Almeda que tindrà lloc a partir de les 21.00 hores.

La Setmana dels Majors continuarà el divendres 12 amb una xarrada amb la Policia Local i un esmorzar popular. Com els dies anteriors, a la vesprada es duran a terme els tornejos i, per a finalitzar la jornada, s'organitzarà un sopar de sobaquillo seguida de karaoke.

El dissabte 13 al matí, les persones més majors de Loriguilla podran gaudir d'una excursió amb barca al Palmar i un esmorzar. A la seua volta els esperarà un berenar amb orxata i fartons i a la nit, una vegada més, es reuniran per a sopar i gaudir d'un duo musical.

Finalment, el diumenge 14 al matí es realitzarà una missa en la parròquia Sant Joan Baptista i es prepararà un menjar popular a la Casa de la Cultura. A la vesprada, es van entregar els premis del campionat i hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del mag Charly.

Des de l'Ajuntament indiquen que és necessari inscriure's prèviament en la Llar del Jubilat per a assistir a les excursions i que tant el menjar del dijous com l'excursió al Palmar tenen un cost de 5 euros



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon