Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria millora el carril bici a Sant Vicent


La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha reparat tots els trams en mal estat i s'ha repintat tot el seu trajecte


Durant estes setmanes, l'Ajuntament de Llíria ha dut a terme els treballs de manteniment i millora del carril bici que va des de l'eixida de Llíria per la caserna de la Guàrdia Civil fins a l'ermita de Sant Vicent.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, "en este tram de via ciclista no s'havia actuat des de la seua construcció a principi dels anys 1990. Per això, hi havia algun tram que havia sigut danyat per les arrels dels arbres que hi ha al costat del carril, alçant el paviment, de la mateixa manera que havia desaparegut per complet el color del sòl".

Ara, apunta l'edil, "s'han marcat dos zones diferenciades per colors, una primera de color marró que va des de l'eixida del Pla de l'Arc fins a la intersecció del carril bici amb Puig-i-Lis, on este vial serà tant per a ser utilitzat per bicicletes com per vianants, i un segon tram des de l'encreuament amb Puig-i-Lis fins a Sant Vicent, de color verd, que únicament serà per a la circulació de bicicletes".

Nou carril en carrer Censals
Estes actuacions en el carril bici de Sant Vicent es completaran estes setmanes amb l'ampliació d'esta via pel carrer Censals del nucli urbà, vial que connectarà amb l'entrada de la carretera d'Alcublas, deixant emmallat tot este circuit per a bicicletes.

Per a això, "es realitzarà tota una reordenació viària del carrer Censals, creant un nou carril bici en tot el seu traçat exterior, que millorarà l'encreuament entre l'avinguda dels Furs i Censals, i es col·locaran nous elements de seguretat viària que facen d'esta zona un carrer més segur i on es reduïsca la velocitat", ha explicat García.    

Mejora carril bici Sant Vicent

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon