Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria inicia la programació de festivals musicals de primavera

El PrimaFest serà el primer esdeveniment que oferirà l'Ajuntament este cap de semana



El regidor de Turisme, Paco García, ha presentat hui la programació de festivals musicals que oferirà l'Ajuntament de Llíria per a tot tipus de públics durant el mes d'abril.

Segons ha destacat l'edil, "el PrimaFest serà el primer gran esdeveniment que obrirà la cartellera prevista. Serà este dissabte dia 15 d'abril, des de les 20.000 hores a la plaça Major de la localitat, on podrem gaudir dels grups 'El último ke zierre' i 'Smoking Soul', i com a fi de festa l'orquestra La Pato".

Este mateix cap de setmana, la programació d'espectacles continuarà amb l'orquestra 'The Hottubes' i el DJ Santy Mataix., en el marc del Festival de Paelles que se celebrarà el diumenge 16 al parc de Sant Vicent, a partir de les 16.00 hores.

Per a finalitzar el mes, la localitat comptarà amb dos nous esdeveniments musicals, el dissabte 29 d'abril el "Túria Music Festival", per a amants de la música techno i del remember, que es realitzarà a la zona del Canó.

I el dia 30 d'abril, se celebrarà el Dia Internacional del Jazz al costat d'altres Ciutats Creatives de la UNESCO, en un acte que combinarà la música i la creativitat audiovisual, i amb el leitmotiv de la projecció del ODS 14 i la vida sota l'aigua.

"Llíria activa tota una sèrie de festivals que naixen amb la voluntat de promocionar la localitat, dinamitzar la seua economia, difondre el seu patrimoni i gastronomia, així com diversificar els concerts de música per a tots els públics en diferents escenaris i zones del municipi, fent-los coincidir amb les jornades festives de primavera", ha apuntat García.

Des de Turisme Llíria es convida a participar este mes d'abril de tots estos espectacles, així com en altres activitats que s'estan programant per als mesos de juny i juliol com són "Històries Nocturnes" i el "LLUM Fest", per a continuar gaudint del patrimoni i la música de la ciutat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon