Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'incendi forestal que es va iniciar ahir diumenge a La Pobla de Vallbona ha quedat extingit

L'incendi forestal declarat aquest diumenge en la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona s'ha donat per extingit aquest matí, segons ha informat el '112 Comunitat Valenciana'.

El foc es va iniciar ahir en un habitatge de la Pobla de Vallbona i va passar a terreny forestal. En l'extinció de les flames van treballar dues dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València, una unitat de bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de prevenció d'incendis.

Els bombers van rescatar a una persona i els seus gossos, que es trobaven atrapats en una parcel·la afectada pel foc. A més, van desallotjar de manera preventiva habitatges pròxims.

D'altra banda, en l'incendi declarat ahir a Barx treballen aquest dilluns una dotació i tres brigades forestals del Consorci Provincial de Bombers de València.

Tant en el cas de Barx com en el de la Pobla de Vallbona es va establir aquest diumenge la situació 1 del Pla Especial Enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF) per la seua proximitat a diversos habitatges i possible afectació de béns no forestals.

L'incendi de Barx es va originar en una zona pròxima al camí del Mondúver i en l'extinció del foc van treballar set mitjans aeris de la Generalitat, un d'ells en tasques de coordinació; tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, una d'elles helitransportadora; dues autobombes; una dotació, un sergent i dues brigades forestals del Consorci Provincial de Bombers de València; tres unitats de prevenció d'incendis i un agent mediambiental.

A més, un dels mitjans aeris va realitzar tres desplaçaments per a evacuar al vigilant de l'observatori del Mondúver i a nou excursionistes que es trobaven aïllats. Posteriorment, va continuar amb les tasques de coordinació.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon