Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les biblioteques de Paterna per a celebrar el Dia del Llibre, s'omplin de programació


L'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Biblioteques, ha programat un calendari replet d'activitats culturals amb motiu del Dia Internacional del Llibre, que se celebra el pròxim 23 d'abril.

Tal com ha destacat el regidor de Biblioteques, Roberto Usina, "amb aquesta programació cultural destaquem la importància de celebrar el Dia del Llibre, a més de promocionar la producció cultural local i fomentar la lectura".

El pròxim 25 d'abril se celebrarà la trobada amb l'escriptor Santiago Álvarez per a comentar la seua última novel·la Muerdealmas, a la sala d'actes del Centre Cívic de La Canyada a les 19.30 hores. Aquesta activitat s'emmarca dins del programa Llegim als Pobles, coorganitzada per l'Ajuntament de Paterna i la Conselleria de Cultura.

A més, les biblioteques La Cova Gran i Vicente Miguel Carceller de La Canyada acolliran una nova edició de Micro Obert els dies 26, 27 i 28 d'abril a les 18.30 hores, perquè autors/as locals puguen compartir la seua obra i interactuar amb el públic.

D'altra banda, també es realitzaran diverses activitats pensades per a la infància, com el VIII Concurs de Marcapàgines, amb la temàtica de "Animals reals i imaginaris". Es farà lliurament dels premis el 24 d'abril a les 19 hores en biblioteca de la Cova Gran.

Els Contacontes també seran una cita en el calendari de les biblioteques de Paterna, amb narracions en castellà i en valencià per a els/as més xicotets/as. Els dies 18 i 19 van visitar l'Agència de Lectura de la Coma i la de Terramelar, hui, 20 d'abril, es passaran per la Biblioteca de La Canyada i el dia 24 per la Cova Gran. Totes les sessions es desenvoluparan a partir de les 18 hores.

De manera complementària, també s'ha dut a terme el taller de collage Algú ha vist el Sr. Larsen?, a càrrec d'Aitana Carrasco, en les diferents biblioteques i Agències de Lectura de la ciutat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon