Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana calfa motors per a la II Fira d'Associacions

L'Eliana està organitzant la II Fira d'Associacions que tindrà lloc aquest dissabte 29 d'abril amb l'objectiu de fomentar l'associacionisme i mostrar l'ampli i variat teixit associatiu de la localitat. En aquesta ocasió la cita es traslladarà a la plaça d'Europa, on a partir de les 10 del matí, obriran els seus estands al públic la trentena d'associacions participants i representants de tots els àmbits: cultural, social i veïnal. 

Amb aquesta trobada, l'Ajuntament buscarà oferir i acostar a la població les activitats que realitzen les diverses entitats locals, així com donar difusió de la seua labor i els seus fins. Aquesta segona edició inclourà també actuacions de dansa, música, esport, poesia i teatre, entre altres, a l'escenari central i oferirà una paella al migdia per a totes les persones assistents, amenitzada amb la música d'un DJ. 

La mostra comptarà a més, amb la col·laboració de les Doloroses 2023 que oferiran beguda en barra, amb una plataforma de de vídeo, fotomató de record del esdeveniment i unflables per a les i els més menuts fins a les 18 hores.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon