Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana calfa motors per a la II Fira d'Associacions

L'Eliana està organitzant la II Fira d'Associacions que tindrà lloc aquest dissabte 29 d'abril amb l'objectiu de fomentar l'associacionisme i mostrar l'ampli i variat teixit associatiu de la localitat. En aquesta ocasió la cita es traslladarà a la plaça d'Europa, on a partir de les 10 del matí, obriran els seus estands al públic la trentena d'associacions participants i representants de tots els àmbits: cultural, social i veïnal. 

Amb aquesta trobada, l'Ajuntament buscarà oferir i acostar a la població les activitats que realitzen les diverses entitats locals, així com donar difusió de la seua labor i els seus fins. Aquesta segona edició inclourà també actuacions de dansa, música, esport, poesia i teatre, entre altres, a l'escenari central i oferirà una paella al migdia per a totes les persones assistents, amenitzada amb la música d'un DJ. 

La mostra comptarà a més, amb la col·laboració de les Doloroses 2023 que oferiran beguda en barra, amb una plataforma de de vídeo, fotomató de record del esdeveniment i unflables per a les i els més menuts fins a les 18 hores.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon