Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana acollirà aquest dijous la I Fira comarcal d'FP

La localitat de l'Eliana acollirà aquest dijous, 27 d'abril, la I Fira Comarcal d'FP, organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament.

D'aquesta forma, la plaça d'Europa reunirà, de 10 a 14 hores, als instituts de Camp de Túria, Foia de Buñol, la Serranía i Alt Túria que compten amb línies de Formació Professional el pròxim curs acadèmic. Una jornada oberta al públic juvenil i al públic en general que vulga conéixer l'oferta formativa. 

A més, també disposaran d'un estand els centres col·laboradors de Labora que ofereixen Certificats de Professionalitat i empreses que aposten per l'FP Dual a Camp de Túria. Sens dubte, una oportunitat única amb entrada gratuïta per a descobrir amb demostracions en directe tota l'oferta educativa en l'àmbit de la formació professional. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon