Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna adquireix el pàrquing dels Tarongers dotat amb 418 places


L'Ajuntament de Paterna ha adquirit el pàrquing dels Tarongers, situat entre l'Avinguda de Regiment d'Infanteria Guadalajara i la CV-31, dotant així al barri de Campament de 418 noves places d'aparcament.

Amb una superfície de 10.463 m², aquesta nova zona ampliarà l'oferta de pàrquing públic municipal actual, millorant el trànsit urbà rodat de la ciutat i facilitant l'estacionament als veïns/as del barri.

El terreny, la compra del qual es va formalitzar fa unes setmanes i ha suposat una inversió de 250.000 euros, es dotarà de càmeres de videovigilància i d'identificació de matrícules, torres d'il·luminació Led, control de gàlib, accés per a persones amb mobilitat reduïda, així com passos de zebra i senyalització viària per a fer d'aquest espai una zona d'aparcament totalment segura i accessible per als usuaris/as.

En aquest sentit, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que ha visitat aquest mateix matí l'enclavament, ha assenyalat que "aquest pàrquing, que s'emmarca en les línies d'actuació de l'Agenda Urbana Paterna 2030, s'obrirà al públic en les pròximes setmanes i serà un espai segur i còmode, il·luminat, videovigilat i 100% accessible".

Referent a això, també ha puntualitzat que "intentem que els nous pàrquings que creguem siguen un entorn amable i segur, amb zones verdes, ben connectats amb les carreteres i amb els nuclis urbans, per a fer de Paterna una ciutat més sostenible i més habitable, així com millorar el benestar i la qualitat de vida dels paterners i paterneres".

El pàrquing, que es troba a escassos dos minuts caminant des del barri de Campament, també s'emprarà com a recinte firal, acollint esdeveniments com els concerts de les Festes Majors, ja que compta amb el triple de capacitat que el pati del CEIP Clara Campoamor, on actualment se celebren els concerts de la ciutat.

Aquesta actuació, que s'emmarca en el Pla d'espais urbans d'estacionament impulsat per l'Executiu Socialista que ha permés la creació i habilitació de zones d'aparcament urbà en tot el terme municipal, se suma a un altre recent pàrquing en el barri de Campament com el del carrer València, dotat de 28 places o el del carrer Els Molins en el barri de Santa Rita, que tindrà 428 places.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon