Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca el I Concurs 'Comerç més igualitari'

Les sol·licituds per a participar es poden presentar fins al 30 de setembre

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Unitat d'Igualtat, ha convocat la primera edició del concurs "Comerç més igualitari". L'alcalde Joanma Miguel, responsable de l'àrea, ha explicat que esta iniciativa "s'emmarca dins de la línia estratègica comercial del II Pla d'Igualtat Municipal (2021-2024), amb la finalitat de promoure i donar suport a les accions de sensibilització d'igualtat en el sector comercial de la localitat".

Els establiments que desitgen participar, podran presentar la seua sol·licitud abans del 30 de setembre de 2023. El concurs concedirà un primer premi de dotat amb 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros, un segon de 300 euros, i un tercer de 150 euros.

La comissió d'avaluació valorarà la realització de publicitat comercial adaptada a les normes de comunicació no sexistes, la posada en marxa d'accions de sensibilització relacionades amb la igualtat, el suport a les activitats que realitza l'Ajuntament a través de la Unitat d'Igualtat, i els programes d'inclusió que dispose l'establiment com la paritat, mitjans de conciliació familiar o protocol de prevenció contra l'assetjament sexual.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal