Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Tourist Info de Riba-roja la primera oficina de la Comunitat Valenciana a apostar per un nou sistema digital d'atenció al visitant

  

La Tourist Info Riba-roja de Túria s'ha convertit en la primera oficina de turisme de la Comunitat Valenciana a implementar un nou sistema digital d'atenció al visitant amb el qual es pretén fer efectiva la comunicació i informació entre els turistes d'una manera inclusiva i respectuosa amb el medi ambient.

Des de l'àrea de Turisme i Patrimoni de la localitat estan apostant de manera forta per la digitalització per a facilitar als turistes la visita a la localitat amb la major quantitat d'informació possible en els suports digitals de l'usuari a través d'una pantalla tàctil, que permet als usuaris navegar per les diferents seccions i seleccionar les dades que desitgen descarregar en els seus dispositius digitals per a la seua posterior revisió.

El nou sistema d'atenció al visitant fa possible que es compartisca una base de dades considerable d'informació a través de mitjans digitals amb qualsevol plataforma o dispositiu mòbil al visitant. D'acord amb els interessos únics de cada visitant, la informació s'envia de manera personalitzada i segmentada i està disponible per a la seua consulta en qualsevol moment. El turista pot accedir a la informació a través d'un codi QR o a través d'un correu electrònic personalitzat. Amb aquesta plataforma digital es pretén abandonar l'excessiu ús de paper i donar als turistes la possibilitat de seleccionar la informació requerida a través d'un suport digital i enviar-la directament al seu telèfon mòbil. Entre els serveis oferits destaca el mapa interactiu, una eina útil que permet als visitants planificar els seus viatges i explorar la seua ruta per la localitat de manera més eficient. Aquest mapa ajuda a seleccionar els diferents punts d'interés per a obtindre informació detallada sobre les atraccions turístiques, els restaurants, els hotels, les botigues i altres llocs d'interés en la zona. A més, es poden consultar fullets, enviar els contactes d'una empresa turística o veure les ofertes que s'ofereixen, entre altres coses.

Es tracta d'un producte nou en el camp de la intel·ligència turística que naix sota el paraigua del programa de destinacions turístiques intel·ligents del municipi, que es va posar en marxa en 2020. El seu objectiu és posar en valor l'oferta natural i històrica que té Riba-roja que oferir, entre ells, el Parc Natural del Túria, el seu passat visigot i la seua gastronomia.

Des de l'Ajuntament de Riba-roja destaquen que "es tracta d'una iniciativa important que pot disminuir l'impacte ambiental de l'oficina de turisme i augmentar l'eficàcia de la gestió de la informació".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon