Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ministra Diana Morant i l'Alcalde Sagredo reconeixen l'esforç acadèmic de 61 alumnes/as a Paterna


L'Ajuntament de Paterna ha celebrat l'acte de reconeixement a l'alumnat paterner que cursa estudis de Primària i Secundària en els centres educatius de la ciutat i que han sigut distingits aquest curs 2021-2022 amb el Premi extraordinari al rendiment acadèmic que atorga la Generalitat Valenciana.

L'acte, en el qual la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant i l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, han fet lliurament dels diplomes de reconeixement a els/as alumnes/as assistents, s'ha celebrat en la Plaça del Poble amb l'assistència de la subdelegada del Govern a València, Raquel Ibáñez, així com els familiars de els/as estudiants distingits/as.

Aquest acte té com a objectiu mostrar públicament l'orgull de la ciutat cap a els/as estudiants distingits pel seu esforç i excel·lència acadèmica.

En aquest sentit, l'Alcalde Sagredo ha explicat que "aquest acte naix com un reconeixement per als alumnes i alumnes que s'esforcen i que gràcies als seus assoliments acadèmics es convertiran en les persones que en el futur trobaran la solucions als problemes del present".

"La ciència i la innovació són fonamentals per a fer les coses bé i, per aquest motiu, és tan important apostar per això", ha incidit el primer edil, al mateix temps que ha agraït "a totes les famílies assistents per fer costat als seus fills i filles".

Per part seua, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ha animat a l'alumnat a "continuar treballant per a continuar augmentant el coneixement, la ciència i la innovació del nostre país, tot allò que ens permet resoldre els reptes del nostre present".

"Sou el més important que té el nostre país hui dia. Sou el futur", ha apuntat Morant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon