Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat presenta a Camp de Túria les novetats del transport públic

El passat 3 d'abril va tindre lloc a l'Ajuntament de L'Eliana la Presentació dels Serveis del Futur contracte de l'Àrea Metropolitana Nord-Oest per part de la Conselleria de Política Territorial, Obres públiques i Mobilitat. A l'acte van ser convidats tots els alcaldes i Regidors dels municipis pertanyents a l'àrea metropolitana.

La secretària autonòmica María Pérez en la seua exposició va explicar que la finalitat del projecte en el qual s'invertiran 9 milions d'euros anuals per als pròxims 10 anys, és la de connectar la ciutat de València amb els municipis de Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Burjassot, Xestalgar, La Pobla de Vallbona, L'Eliana, Llíria, Nàquera, Paterna, Riba-Roja, Sant Antoni de Benaixeve i Serra, a més d'altres novetats i millores com ara:

- Millora en les freqüències horàries adaptant-les a les necessitats de la ciutadania.

- Noves connexions amb els centres hospitalaris de Llíria i Dr. Moliner.

- Connexió de tots els municipis amb les Universitats, Campus de Burjassot, Tarongers, i Universitat Politècnica.

- Creació de 4 línies nocturnes per a tots els municipis de la concessió.

- Renovació del mobiliari de Metrobus, instal·lant noves marquesines que facilitaren als ciutadans la informació en temps real.

Per part del nostre ajuntament, van assistir l'Alcalde Enrique Santafosta, qui va intervindre per a transmetre les principals necessitats del nostre municipi quant a mobilitat, així com la Regidor de Mobilitat i Transport Adí Bulls.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon