Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat manifesta al alcalde de Vilamarxant que manté la seua proposta per a construir la Ronda Oest CV50

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, s’ha reunit amb el subdirector general de Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Josep Llin, per fer un seguiment personal del projecte.

La reunió ha tingut lloc entre les autoritats per conéixer la situació actual del projecte constructiu de la necessària Ronda Oest de la CV50 que està adjudicat i en el que ja estan treballant en ell. 

Esta important inversió, repartida en tres anualitats per 4,45 milions d'euros en 2023 i 8,4 milions d'euros en 2025, farà realitat una de les peticions històriques de la ciutadania de Vilamarxant.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat el seu agraïment a la Generalitat per escoltar la petició del govern municipal: “Estem molt agraïts que la Generalitat Valenciana haja considerat les necessitats del nostre poble”, ha indicat Jorge.

“L’execució de la Ronda Oest de la CV50 marcarà un abans i un després en Vilamarxant, i per això des del primer dia he treballat per a que tots els veïns puguen disfrutar molt prompte d’esta infraestructura que millorarà la seua qualitat de vida”, ha conclòs l’alcalde.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon