Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fira del llibre ha omplit l'Eliana aquest cap de setmana

 



El diumenge, 23 d'abril, la plaça del País Valencià de l'Eliana va acollir la Fira del Llibre 2023. Un calorós matí en el qual les persones assistents van poder trobar variats estands de llibreries locals i del Consell de Xiquetes i Xiquets, tallers didàctics de mini llibres desplegables i roses de paper, animació i racons creatius. El Dia Internacional del Llibre va comptar, a més, amb actuacions familiars on el públic infantil de l'Eliana va gaudir i va aprendre a través de la lectura i la diversió.

Aquesta Fira s'emmarca en les celebracions del Mes del Llibre, en el qual s'ha celebrat el teatre familiar 'Horta', millor espectacle infantil de les Arts Escèniques Valencianes 2019, el passat dia 15, la fira del còmic i l'anime Elifreak o el taller a la Biblioteca 'La neurona lectoreta'.

Per a concloure amb la programació, des de hui els centres educatius de la localitat estaran celebrant la Setmana del Llibre Escolar amb tallers didàctics, contacontes, el lliurament de premis del concurs literari 'El so de les paraules', la campanya 'Un llibre, una amistat' i amb gimcanes lectores.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon