Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua amb programació especial durant el pont de Sant Vicent

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix propostes per a tots els públics i continua amb horaris especials fins al dilluns 17 d'abril amb motiu del pont de Sant Vicent Ferrer.

Els tallers de 'Ciència a Escena', les visites guiades a les exposicions 'Mart. La conquesta d'un somni' i 'Play. Ciència i música' juntament amb la cartellera del Hemisfèric, amb pel·lícules com 'Flying Monsters 3D' o 'L'escull encantat: Kaluoka'hina 3D', destaquen entre els plans per a fer a València durant aquests dies festius.

Entre les activitats gratuïtes, el divendres 14 d'abril, a partir de les 20.00 hores, se celebrarà un concert a l'aire lliure en el passeig nord del Museu dels Ciències. La proposta musical i gratuïta forma part del programa 'Música en obert amb Berklee' oferit per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València. També el 'Jardí d'Astronomia', amb diferents mòduls instal·lats en el Umbracle, és una exposició de lliure accés del qual poden gaudir els i les visitants.

Fins al dilluns, 17 d'abril inclòs, el Museu dels Ciències ofereix una programació especial per als tallers de 'Ciència a escena'. El públic visitant pot triar entre diferents experiments en directe i el preu per a assistir a aquestes demostracions científiques és de 3,5 euros per persones sense necessitat de comprar l'entrada general al Museu.

Tots els dies hi ha sessions de 'Química en acció' a les 11.30 i 17.00 hores, Ciència invisible' a les 18.00 hores, 'SOS Planeta' a les 13.00 hores i 'Científic per un dia' a les 10.30 h i 16.00 hores. L'estudi de televisió ofereix el seu taller a les 13.00 hores el divendres 14 d'abril.

En la primera planta del Museu i inclòs en l'entrada general, es troba el 'Teatre de la Ciència' on es representa l'obra de teatre musical científic 'Ramona i Cajal. El secret del Museu'' i l'espectacle 'Alt Voltatge' amb diferents sessions (consultar horaris).

Les famílies amb xiquets de 3 a 8 anys podran gaudir de sessions de 'L'Espai dels Xiquets' des de les 10.00 hores fins al tancament del Museu dels Ciències, a excepció de les 14.00 hores. L'oferta durant aquests dies es completa amb les visites guiades a l'exposició 'Mart. La conquesta d'un somni' a les 12.00 i 17.30 hores i de 'Play. Ciència i música' a les 13.00 i 16.00 hores.

Una altra de les propostes i que inclou a més contacontes, és l'exposició interactiva "Viral. Una experiència contagiosa" que explica de forma divertida les múltiples facetes del contagi i el seu impacte en les nostres vides. Des de què són les neurones espills, què fa que un vídeo es torne viral fins al paper de cadascun en el procés de contagi. Fins al dilluns 17 d'abril inclòs, tots els dies hi ha contacontes (a les 11.00, 12.00, 13.00, 16.00, 17.00 i 18.00 hores).

Cinema IMAX i 3D en el Hemisfèric

El documental de naturalesa 'Oceans. Our Blue Planet', 'L'escull encantat: Kaluoka'hina 3D' un espectacle d'entreteniment dirigit a tota la família, la pel·lícula IMAX 'Secrets of the Universe', 'Planet Power 3D. L'energia del planeta', el programa de planetari en format fulldome 'L'Univers de Escher' i pel·lícula IMAX 'Dream Big' són les propostes del Hemisfèric ppara el pont.

En la cartellera del Hemisfèric destaca a més la pel·lícula 'Flying Monsters 3D' que narra la història dels pterosaurios, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la terra. També la pel·lícula IMAX 'Amazon Adventure' una projecció IMAX que relata la mítica expedició protagonitzada pel naturalista anglés Henry Bates a mitjan segle XIX.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon