Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Casa de la Joventut de Paterna celebra l'arribada de la Pasqua amb una programació temàtica

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha organitzat una variada programació d'activitats, amb motiu de l'arribada de la Pasqua, des de hui, 5 d'abril, fins al divendres 28.

Ahir, dimecres 5, se va impartir el taller Crea el teu clauer personalitzat, que donarà inici al calendari d'activitats joves. Demà, dijous 6 d'abril, es durà a terme una nova jornada de Cinèfils. Dimarts que ve, 11 d'abril, se celebrarà la vesprada pasquera amb jocs tradicionals i vols de cometa.

La programació continuarà el dimecres 12 amb el torneig de Among-us, el divendres 14 amb el taller Cuina i decora les teues muffins i el divendres 28 amb el torneig de Wii Sports. Tots els dies d'abril les activitats s'iniciaran a les 18 hores a la Casa de la Joventut de Parc Central.

A més, tots els divendres del mes tindrà lloc el Racó del Joc de 16.30 hores a 20.30 hores en el Parc Central, i de 17 a 21 hores en la seu de Maestro Canós.

D'altra banda, els dies 11, 12, 13 i 14 d'abril, de 10 a 14 hores, el Parc Central acollirà el Matí de Pasqua. El calendari de la Pasqua Jove compon una nova edició d'aquest campament urbà, que inclourà jocs tradicionals i esportius, taller de cuina, una excursió al parc Gulliver, cerca d'ous de pasqua, festa, així com un concurs de disfresses.

Les persones interessades (entre 12 i 15 anys) podran inscriure's, per un preu de 20 euros, de manera presencial a la Casa de la Joventut, en horari de dilluns a dijous d'11 a 14 hores i de dilluns a divendres de 16 a 20.30 hores.

Tal com ha destacat el regidor de Joventut, Roberto Usina, "el Matí de Pasqua complementa l'oferta d'oci que des de la Casa de la Joventut proposem per a la joventut paternera, ja que també se celebren multitud d'activitats temàtiques gràcies a l'Agenda Jove d'abril".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon