Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La biblioteca de la Cova Gran acull el lliurament de premis de la VIII edició del Concurs de Marcapàgines de Paterna

La biblioteca de la Cova Gran de Paterna va acollir ahir el lliurament de premis de la VIII edició el Concurs de Marcapàginas de la ciutat, amb la temàtica Animals reals i imaginaris, organitzat per l'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Biblioteques.

En total s'han presentat 318 treballs en les diferents categories d'aquesta edició, entre les quals es troben les tres modalitats d'Educació Infantil, les sis de Primària i una per a l'alumnat del centre d'Educació Especial Francisco Esteve.

El regidor de Biblioteques, Roberto Usina, que va ser present en l'acte de lliurament de premis, va agrair durant la seua intervenció "l'alt nivell de participació amb el qual ha comptat aquesta edició del certamen", al mateix temps que va recordar que "aquest tipus d'iniciatives serveixen per a connectar a la infància del municipi amb hàbits de lectura, fomentant a més la creació artística".

Tots els xiquets i xiquetes premiats en cadascuna de les categories van ser obsequiats amb un pack de material de papereria i lectura. D'altra banda, els marcapàgines premiats s'exposaran en les diferents biblioteques i agències de lectura de la ciutat, seran publicats i es posaran a la disposició del públic general.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon