Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 5a Campanya de Neteja Intensiva de Paterna neteja, baldea i desinfecta carrers, contenidors i elements urbans de tots els barris


L'Ajuntament de Paterna, a través del servei municipal de neteja, està duent a terme la V Campanya de Neteja Intensiva en tots els barris amb la qual higienitza i neta en profunditat els carrers, espais públics, zones verdes i elements urbans de la ciutat.

Mitjançant un operatiu compost per quatre peons de neteja, un furgó hidronetejador, una agranadora, una cuba d'aigualeig i un peó amb desbrossadora, s'agranen, baldegen i desinfecten en profunditat calles, voreres, contenidors i elements urbans dels diferents espais públics del municipi.

La regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, ha destacat "els excel·lents resultats d'aquesta actuació especial, que es duu a terme de manera anual i que complementa la neteja viària ordinària que es duu a terme de manera diària, i amb la qual aconseguim mantindre la nostra ciutat més neta i cuidada".

"A més, aquest dispositiu es coordina amb el servei de recollida de mobles i estris, amb l'Ecoparc i l'Ecoparc mòbil i amb la informació que transmet el consistori de forma regular a través dels seus canals de comunicació per a facilitar els escombratges i aigualejos", ha afegit Navarro.

Finalment, Mercedes Navarro ha indicat que la campanya es complementarà amb els treballs de hidroneteja de zones verdes per part de la brigada d'Adorn de l'empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon