Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 5a Campanya de Neteja Intensiva de Paterna neteja, baldea i desinfecta carrers, contenidors i elements urbans de tots els barris


L'Ajuntament de Paterna, a través del servei municipal de neteja, està duent a terme la V Campanya de Neteja Intensiva en tots els barris amb la qual higienitza i neta en profunditat els carrers, espais públics, zones verdes i elements urbans de la ciutat.

Mitjançant un operatiu compost per quatre peons de neteja, un furgó hidronetejador, una agranadora, una cuba d'aigualeig i un peó amb desbrossadora, s'agranen, baldegen i desinfecten en profunditat calles, voreres, contenidors i elements urbans dels diferents espais públics del municipi.

La regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, ha destacat "els excel·lents resultats d'aquesta actuació especial, que es duu a terme de manera anual i que complementa la neteja viària ordinària que es duu a terme de manera diària, i amb la qual aconseguim mantindre la nostra ciutat més neta i cuidada".

"A més, aquest dispositiu es coordina amb el servei de recollida de mobles i estris, amb l'Ecoparc i l'Ecoparc mòbil i amb la informació que transmet el consistori de forma regular a través dels seus canals de comunicació per a facilitar els escombratges i aigualejos", ha afegit Navarro.

Finalment, Mercedes Navarro ha indicat que la campanya es complementarà amb els treballs de hidroneteja de zones verdes per part de la brigada d'Adorn de l'empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon