Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El servei de transport a demanda de l'Eliana canvia i unifica les zones i l'horari

L'Ajuntament de l'Eliana ha fet alguns canvis en relació al nou servei de transport flexible a demanda (TAD) que estaran disponibles a partir d'aquest dimarts, 4 d'abril. Un projecte pilot posat en marxa el mes de febrer passat amb l'objectiu de connectar les diferents zones urbanes amb el centre i garantir així l'accessibilitat als equipaments i serveis bàsics del municipi a tota la ciutadania.

D'aquesta manera, després de les setmanes inicials la prova pilot adaptarà els horaris i les zones per a dotar al servei d'una major versatilitat i minimitzar les restriccions d'ús a les persones usuàries. En concret, s'unificaran les 3 zones previstes inicialment en urbanitzacions, resultant dues úniques àrees: NUCLI URBÀ (Centre de Salut, Biblioteca, Ajuntament i Poliesportiu) i ZONA 1 (Montepilar, Montealegre, El Paraíso, Montesol, Entrepins, colònia del Carmen, Hendaia i El Valle). Així mateix, s'ha modificat l'horari en aquesta nova zona unificada, de tal forma que dilluns, dimecres i divendres es realitzarà de 9 a 14.30 i de 15 a 19 hores, mentre que dimarts i dijous s'avança l'inici del servei a les 8 hores per a donar cobertura a la realització d'analítiques de primera hora en el Centre de Salut.

El TAD està operat amb autobús adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a un preu de 0,50€ per trajecte i funciona amb reserva prèvia. La reserva està disponible de dilluns a divendres -excepte festius- entre les 9 i les 19 hores i ha de realitzar-se amb una antelació mínima de dues hores, ja siga a través de l'app Flexitransport o bé cridant al telèfon 654 116 768 en horari de matí, de 9 a 14 hores. Una vegada feta la sol·licitud, la persona usuària rebrà una notificació de confirmació de la seua reserva. 

Igualment, existeix una bústia de suggeriments a través del correu electrònic tad@leliana.es perquè les persones usuàries puguen continuar proposant millores en la prestació del servei.

Salva Torrent, alcalde de l'Eliana ha recordat que amb aquest projecte la ciutat avança cap a una mobilitat eficient, saludable i sostenible econòmica i mediambientalment. A més, ha apuntat, la prova pilot està permetent al Consistori tindre en compte les peticions de la ciutadania i adaptar-se "per a afavorir el seu ús en augmentar la cobertura i eliminar restriccions", ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon