Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El servei de transport a demanda de l'Eliana canvia i unifica les zones i l'horari

L'Ajuntament de l'Eliana ha fet alguns canvis en relació al nou servei de transport flexible a demanda (TAD) que estaran disponibles a partir d'aquest dimarts, 4 d'abril. Un projecte pilot posat en marxa el mes de febrer passat amb l'objectiu de connectar les diferents zones urbanes amb el centre i garantir així l'accessibilitat als equipaments i serveis bàsics del municipi a tota la ciutadania.

D'aquesta manera, després de les setmanes inicials la prova pilot adaptarà els horaris i les zones per a dotar al servei d'una major versatilitat i minimitzar les restriccions d'ús a les persones usuàries. En concret, s'unificaran les 3 zones previstes inicialment en urbanitzacions, resultant dues úniques àrees: NUCLI URBÀ (Centre de Salut, Biblioteca, Ajuntament i Poliesportiu) i ZONA 1 (Montepilar, Montealegre, El Paraíso, Montesol, Entrepins, colònia del Carmen, Hendaia i El Valle). Així mateix, s'ha modificat l'horari en aquesta nova zona unificada, de tal forma que dilluns, dimecres i divendres es realitzarà de 9 a 14.30 i de 15 a 19 hores, mentre que dimarts i dijous s'avança l'inici del servei a les 8 hores per a donar cobertura a la realització d'analítiques de primera hora en el Centre de Salut.

El TAD està operat amb autobús adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a un preu de 0,50€ per trajecte i funciona amb reserva prèvia. La reserva està disponible de dilluns a divendres -excepte festius- entre les 9 i les 19 hores i ha de realitzar-se amb una antelació mínima de dues hores, ja siga a través de l'app Flexitransport o bé cridant al telèfon 654 116 768 en horari de matí, de 9 a 14 hores. Una vegada feta la sol·licitud, la persona usuària rebrà una notificació de confirmació de la seua reserva. 

Igualment, existeix una bústia de suggeriments a través del correu electrònic tad@leliana.es perquè les persones usuàries puguen continuar proposant millores en la prestació del servei.

Salva Torrent, alcalde de l'Eliana ha recordat que amb aquest projecte la ciutat avança cap a una mobilitat eficient, saludable i sostenible econòmica i mediambientalment. A més, ha apuntat, la prova pilot està permetent al Consistori tindre en compte les peticions de la ciutadania i adaptar-se "per a afavorir el seu ús en augmentar la cobertura i eliminar restriccions", ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon