Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El raper Errecé i els DJ’s Double M posaran la música aquest dissabte al Urban Fest Paterna

Paterna torna a celebrar aquest dissabte 22 d'abril en el Parc Central una nova edició del Urban Fest, organitzat per l'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Joventut.

Des de les 18 hores fins a les 1 hores de la matinada es realitzaran diferents tallers, jocs, activitats lúdiques, així com concerts. A més, es disposarà d'una zona Foodtrucks amb menjar i beguda.

A les 22 hores el freestyler nacional Errecé prendrà l'escenari per a fer un concert de rap. A les 23.30 hores els DJ's Double M faran saltar i ballar al públic amb la seua actuació musical.

Quant als tallers, s'impartiran formacions de grafiti, xapes, maquillatge, granadures, jocs de taula, així com escacs, impartit pel Club d'Escacs de Edapa.

També hi haurà disponible una zona de videojocs, així com un videomató 360é, i se celebraran tornejos de ping-pong, futbolí i Laser Kombat.

El regidor de Joventut, Roberto Usina, ha destacat que "aquest festival reuneix diferents activitats i disciplines urbanes per a oferir una jornada d'oci variada per a la joventut paternera".

D'altra banda, el Urban Fest es complementa amb el circuit de tallers d'esports i balls urbans que s'imparteixen a través de les Urban Party, realitzades en els diferents nuclis urbans de Paterna. La pròxima cita serà aquest divendres, 21 d'abril, al parc de Alborgí.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon