Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El poliesportiu de La Canyada i Esport a Paterna milloren el seu equipament amb una inversió de 70.000€


L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa concessionària de serveis esportius Gestió Salut i Esport (GSD), ha millorat l'equipament del poliesportiu de La Canyada i del centre Esport a Paterna amb una inversió de 70.000 euros.

Gràcies a aquesta inversió, s'han adquirit diferents aparells, màquines i complements, com per exemple, cintes de córrer, premses inclinades, dual abductors, discos, manuelles, entre altres equipaments per a poder realitzar diferents exercicis i practicar diverses disciplines esportives.

Aquesta intervenció ha permés optimitzar els serveis oferits a paterners i paterneres perquè gaudisquen del seu temps d'oci, fomentant la pràctica esportiva i hàbits de vida saludables.

El Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha indicat que "la millora i actualització de l'equipament de les diverses instal·lacions esportives amb les quals comptem a Paterna és fonamental perquè els veïns i veïnes puguen realitzar exercici d'una forma còmoda, segura i amb les màquines més modernes i innovadores del mercat".

Aquesta inversió se suma al Pla de millora d'infraestructures esportives que des de l'Equip de Govern socialista s'ha posat en marxa en els últims anys per a l'optimització de les diferents instal·lacions esportives existents a la ciutat, amb una inversió de 6,9 milions d'euros. S'ha dut a terme el condicionament integral de la Ciutat Esportiva Municipal, la piscina municipal, la substitució de l'enllumenat per tecnologia Led, les noves sales d'entrenament, entre moltes altres actuacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon