Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El poliesportiu de La Canyada i Esport a Paterna milloren el seu equipament amb una inversió de 70.000€


L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa concessionària de serveis esportius Gestió Salut i Esport (GSD), ha millorat l'equipament del poliesportiu de La Canyada i del centre Esport a Paterna amb una inversió de 70.000 euros.

Gràcies a aquesta inversió, s'han adquirit diferents aparells, màquines i complements, com per exemple, cintes de córrer, premses inclinades, dual abductors, discos, manuelles, entre altres equipaments per a poder realitzar diferents exercicis i practicar diverses disciplines esportives.

Aquesta intervenció ha permés optimitzar els serveis oferits a paterners i paterneres perquè gaudisquen del seu temps d'oci, fomentant la pràctica esportiva i hàbits de vida saludables.

El Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, ha indicat que "la millora i actualització de l'equipament de les diverses instal·lacions esportives amb les quals comptem a Paterna és fonamental perquè els veïns i veïnes puguen realitzar exercici d'una forma còmoda, segura i amb les màquines més modernes i innovadores del mercat".

Aquesta inversió se suma al Pla de millora d'infraestructures esportives que des de l'Equip de Govern socialista s'ha posat en marxa en els últims anys per a l'optimització de les diferents instal·lacions esportives existents a la ciutat, amb una inversió de 6,9 milions d'euros. S'ha dut a terme el condicionament integral de la Ciutat Esportiva Municipal, la piscina municipal, la substitució de l'enllumenat per tecnologia Led, les noves sales d'entrenament, entre moltes altres actuacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon