Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nou centre de salut del barri Santa Rita a Paterna dona servei a 12.000 veïns


El nou centre de salut de Santa Rita, que comença a funcionar demà, donarà servei de manera gradual a els/as 12.000 veïns/as d'aquest barri, un dels més poblats de Paterna. El consultori es troba en la planta baixa de l'actual Centre Polivalent Valentín Hernáez, amb una entrada independent situada al carrer Font del Gerro.

Demà comença el trasllat gradual dels pacients del barri de Santa Rita, des del Centre de Salut El Clot fins a aquest nou consultori mèdic, que permetrà augmentar els serveis sanitaris oferits a Paterna.

L'Ajuntament de Paterna, a través dels fons europeus EDUSI, s'ha encarregat de l'adequació i conversió d'aquesta infraestructura, cofinançada amb 300.000 euros mentre que la conselleria de Sanitat s'ha encarregat de l'equipament i el personal sanitari.

El nou ambulatori, que ja comença a atendre els pacients demà, compta amb huit consultes: quatre de Medicina General, tres consultes d'infermeria, una sala de clínica, una sala d'extraccions, un magatzem, així com una sala d'administració i de reunions.

En aquesta primera fase, el consultori atendrà a tota la població de Santa Rita major de 14 anys. En la segona fase, en la qual ja es treballa conjuntament entre el consistori i la conselleria de Sanitat, s'augmentarà la cartera de serveis sanitaris que oferirà el centre, amb atenció pediàtrica entre altres, que acollirà la planta superior de les instal·lacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon