Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El govern del PP de Benaguasil es nega que es faça un homenatges a les víctimes de les fosses comunes del franquisme

 Segons denúncia del Senador Carles Mulet portarà al Senat la denúncia d'aquest fet per a demanar una reacció sobre aquest tema.

 El fet va ocórrer en l'últim ple municipal en què a iniciativa de l'Associació Fossa de Benaguasil es va emportar al ple municipal una proposta per part dels grups de l'oposició. L'objectiu era obtenir autorització per a realitzar un homenatge a les víctimes represaliades pel franquisme que consten en la fossa. No obstant això el PP que té majoria en el ple ha impedit l'acte.

Segons Mulet, aquest acte produeix major indignació encara perquè si que es permet i es manté, enmig del cementiri una placa amb les clàssica inscripció "Caiguts per Déu i per Espanya"







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon