Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell celebrarà el ple a Montanejos divendres visibilitzant el suport després de l'incend

 El pròxim ple del Consell, que se celebrarà aquest divendres 14 d'abril, tindrà lloc a Montanejos, un dels municipis afectats per l'incendi que va començar a Vilanova de la Reina el passat 23 de març i que s'ha donat per extingit aquest dimarts 11 d'abril.

Preguntat sobre el foc i les seues conseqüències, en declaracions als mitjans de comunicació després de la presa de possessió de la secretària autonòmica per a la Unió Europea i Relacions Externes, Carolina Punset, i el director general d'Administració Local, Adolf Sanmartín, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet "una valoració extremadament negativa".

"El canvi climàtic i la despoblació són les grans causes d'aquests fenòmens i cal atallar-los en la mesura de les nostres possibilitats", ha destacat, i ha anunciat que, per això, el divendres, la reunió plenària del Govern valencià se celebrarà a Montanejos.

Així mateix, ha afirmat que "hi haurà i hi ha ja una sèrie d'ajudes directes als afectats en primera instància", però, ha dit, sobretot, "també mesurades de caràcter estructural" per a resoldre un assumpte que "preocupa especialment" enguany per la sequera i les altes temperatures.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon