Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alumnes del Col·legi Asunción de Benaguasil realitzen una visita didàctica al Museu Etnològic Municipal

Els estudiants de primària han conegut el seu municipi a través de l'àrea de coneixement del mitjà

Els 42 estudiants del primer curs de primària del Col·legi Asunción de La nostra Senyora de Benaguasil van gaudir d'una emocionant i educativa visita al Museu Etnològic Municipal al costat de les seues tutores i el guia, Miguel Bondia. Durant la visita, els alumnes van tindre l'oportunitat d'experimentar i aprendar més sobre la cultura i les tradicionals locals amb l'objectiu escolar ‘El nostre poble i el valor dels museus’, establit dins del Projecte Interdisciplinari de l'Àrea de Coneixement del Mitjà.

Durant tot el trimestre, els alumnes han treballat a conéixer el seu municipi a través d'un recorregut pel barri antic de la Vila de Benaguasil, i una visita didàctica i pràctica al Museu Etnològic de Benaguasil.

Els estudiants van tindre l'oportunitat a conéixer de primera mà la història i la vida quotidiana dels habitants, els seus costums, vida agrícola i festivitat, així com la gran varietat d'objectes i eines antigues utilitzades pels habitants de Benaguasil.

La visita al Museu Etnològic de Benaguasil ha sigut una experiència educativa i enriquidora per als estudiants del col·legi els qui han assenyalat que tornaran amb els seus familiars per a realitzar una visita completa al museu.

L'alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra ha assenyalat que és una “oportunitat única que els alumnes de primària aprenguen més sobre el seu municipi i el seu patrimoni culturalPublicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon