Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Abril, el mes del llibre a l’Eliana del 15 al 30

Del 15 al 30 d'abril teatre, tallers, fires i la setmana del llibre escolar 2023.

L'Ajuntament de l'Eliana torna a commemorar aquest abril el mes del llibre. Les celebracions arrancaran el dissabte 15 d'abril amb el teatre familiar 'Horta', millor espectacle infantil de les Arts Escèniques Valencianes 2019, que s'oferirà en dues sessions a les 17.30 i a les 19 hores a l'Auditori Municipal. Les entrades estan ja disponibles en el www.elientrada.es. 'Horta' és un espectacle dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 13 anys, on ells i els seus sentits seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o fer olor herbes de la nostra terra i costums valencians.

El dijous 20, a les 17.30 hores, a la Biblioteca Municipal se celebrarà el taller d'animació lectora 'La neurona lectoreta' amb Fani Gran, per a famílies amb fills i filles a partir de cinc anys i on podran aprendre com funciona el cervell quan lligen, i que important és la lectura per a créixer millor. 

El dissabte 22 tindrà lloc Elifreak, la fira del còmic, mànega i anime. Una cita a l'aire lliure on els amants de la cultura japonesa i coreana podran gaudir d'activitats gratuïtes i tallers com cosplay, K-pop, photocall o zona arcade, entre altres. Aquesta primera edició se celebrarà entre les 10 i les 19 hores en el passeig Secondo Baldín.

El diumenge 23, Dia Internacional del Llibre, la plaça del País Valencià acollirà, entre les 11 i les 14 hores, una jornada de trobada que comptarà amb estands de llibreries locals i del Consell de Xiquetes i Xiquets, tallers didàctics de mini llibres desplegables i roses de paper, animació i racons creatius. La jornada continuarà a les 12 amb el teatre familiar 'Carro de jocs' d'Ameba Teatre, en el qual els pallassos Tija i Minúscula comprovaran si els més xicotets de l'Eliana volen continuar jugant. Tot en clau de clown, molt participatiu per a gaudir en família. A continuació, el públic assistent podrà gaudir de l'espectacle musical 'Acoloreix. Aprén cantant', amb el qual gràcies a l'ajuda dels llibres, la lectura, l'art, la música i la diversió, els tres protagonistes: Confeti, Aquarel·la i Trac faran que els colors tornen a brillar amb tota la seua esplendor.

Per a concloure amb la programació, del 24 al 30 d'abril els centres educatius de la localitat acolliran la Setmana del Llibre Escolar, l'objectiu del qual és el foment de la lectura. En ells se celebraran tallers didàctics amb 'La volta al món en 80 dies', organitzat pel cicle superior d'Educació Infantil de l'IES l'Eliana, contacontes, el lliurament de premis del concurs literari 'El sota dels paraules', la campanya 'Un llibre, una amistat' i amb una gimcana lectora.

 

Mes del Llibre


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon