Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

À Punt estrena 'Després de tu' en la segona temporada per a oferir 'un antídot d'humor al dolor quotidià'

   Les televisions públiques valenciana i catalana aposten per una estructura de producció "molt consolidada que perdure en el temps"

   L'exitosa comèdia 'Després de tu' torna a les nits dels diumenges a la televisió d'À Punt a partir del pròxim 23 d'abril a les 22.00 hores amb l'estrena de la seua segona temporada. La ficció aposta per proporcionar als espectadors "un antídot d'humor al dolor quotidià".

   'Després de tu' és una coproducció d'À Punt i Tv3 en associació amb Albena Produccions que en la primera temporada va aconseguir "un gran èxit d'audiència i seguiment". Debutava amb un 8,7 per cent de quota de pantalla i 164.000 espectadors i, al capítol final, arribava al 9,8% de share i prop de 200.000 espectadors d'audiència acumulada. Així, s'acomiadava amb prop del 92% de fidelitat i es troba entre els tres primers llocs del ránking de les emissions més vistes del 2022, sent el primer producte televisiu no informatiu més seguit.

   La segona temporada té 22 nous capítols de 25 minuts cadascun i es podrà gaudir d'una doble entrega cada diumenge nit. La presentació conjunta de la temporada i preestrena del

   primer capítol s'ha celebrat hui dimecres a l'Edifici Rialto-Filmoteca de València i ha comptat amb la presència dels actors, actrius, directors i productors de la sèrie. També han assistit el director general d'À Punt, Alfred Costa; el cap de Ficció i Cinema de Tv3, Oriol Sala-Patau, i el director de Continguts i Programació d'À Punt, Cèsar Martí.

   Alfred Costa ha posat en manifest la "gran" aposta d'À Punt per la ficció amb segell valencià. "Espremem el nostre pressupost per a oferir una sèrie de tira diària en 'L'Alqueria Blanca', i ara també amb una nova temporada de 'Després de la teua', dos productes de qualitat que reforcen el nostre sector audiovisual i mantenen el talent en el territori", ha apuntat.

   Per la seua banda, Oriol Sala-Patau ha destacat el camí iniciat per les dos cadenes públiques --À Punt i Tv3-- i l'objectiu que persegueixen. "Els fonaments de la col·laboració estable entre les televisions públiques dels territoris de parla catalana ja estan posats, amb exemples com 'La mort de Guillem', 'Després de tu', 'Mòpies' o 'Sicília sense morts'. Ara estem en una segona fase, en què estem alçant l'edifici, que volem que siga atractiu i amb una estructura molt consolidada perquè perdure en el temps", ha assenyalat.

   En aquesta línia, ha confessat que fer ficció en català és "molt complicat" però que s'ha fet una aposta per a fer productes de "qualitat i competitius". "M'encantaria que tinguem continuïtat i treballem conjuntament en molts més projectes perquè és importantíssim per a poder avançar", ha subratllat.

   Carles Alberola, productor de la sèrie i director juntament amb Chon González, ha desvetlat la línia de les noves trames que demostren que la vida pot ser drama i comèdia al mateix temps. "La segona temporada parla del difícil que és acceptar la pèrdua de la persona que més estimem i que cal aprendre a deixar marxar a aquells que ja no estan al nostre costat", ha afirmat.

   "Sobre això hem intentat edificar la història perquè eixe sentiment puga fer que la gent se senta identificat, perquè quan el dolor és compartit dol menys i l'humor és el millor antídot davant el dolor quotidià", ha subratllat.

   En aquest sentit, González ha explicat que en aquesta nova temporada s'explora com eixe amor que sentim per una persona pot també convertir-se en alguna cosa "tòxic i lesiva" per a nosaltres. "Tot esclata en el moment en el qual les visions de Pau deixen d'estar presents en la seua vida privada i passen al públic, deixant veure els seus problemes psicològics", ha detallat.

LA VIDA DE LA FAMÍLIA LLOPIS, DRAMA I COMÈDIA

   En la primera temporada Pau, interpretat pel conegut actor Sergio Caballero, intentava dibuixar la seua vida sense Raquel (l'actriu Verònica Andrés), la seua esposa morta i a qui ell segueix veient. En els nous capítols, les visions de Pau s'han convertit en un problema que acaba amb el seu ingrés en un psiquiàtric i les situacions còmiques derivades de la contradicció de voler oblidar i al mateix temps aferrar-se al fantasma de la seua dona que ho acompanya. Tot, contat amb "respecte, tendresa i humor", com ha explicat el protagonista.

   La relació de Pau amb la seua mare, Encarna (l'actriu Amparo Moreno) pujarà d'intensitat en aquesta nova temporada. Conviure no serà una bona idea però mostrarà una part "tendrament humana" de la relació mare-fill.

   El seu fill Òscar (Roberto Hoyo) i la seua filla (Carla Pascual) van creixent de manera exponencial i Pau és incapaç de controlar cada moviment desbaratat, rebel i descarat dels dos adolescents. L'elenc artístic es completa amb l'actor Carles Sanjaime, que

   interpreta a Artur, l'amic-editor de Pau.

   La nova temporada s'ha rodat en exteriors a Burjassot, Paterna, Manises, València, Benimàmet, Riba-roja de Túria i l'Hospital de la Malva-rosa.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon