Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

24 equips participen en la XIV Trobada de Rescats en Accidents de trànsit celebrat a l'Eliana

  


L'Eliana ha celebrat, els dies 19 i 20 d'abril, la XIV Trobada de Rescat en Accidents de trànsit organitzat pel Consorci Provincial de Bombers de València, en col·laboració amb l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta trobada és potenciar la formació dels bombers i bomberes del Consorci especialment en matèria d'excarceracions. 

Així, durant les jornades del dimecres i dijous, la plaça d'Europa s'ha convertit en una autèntica zona de maniobres, on el públic assistent ha pogut gaudir d'un escenari simulat d'accidents reals i desafiaments tècnics en el qual han participat 24 equips que han executat, davant jutges nacionals i internacionals, maniobres mai abans realitzades i guanyadores de la competició mundial de Luxemburg del passat any. Els dos primers classificats assistiran al campionat nacional de Sevilla que se celebrarà el mes vinent de maig. 

A més, l'alumnat de 3r i 4t de Primària del CEIP Virgen del Carmen ha assistit a la cita i visitat la galeria d'entrenament on ha pogut completar el recorregut i realitzar proves sobre aquest tema. Durant les pròximes setmanes l'alumnat elianer de 5é i 6é rebran la visita dels bombers amb el projecte 'Cap, cor i coratge', que els ensenyarà a conéixer els riscos i previndre incendis.

El primer edil, Salva Torrent, ha recordat la importància de les excarceracions en tants accidents que es produeixen amb persones atrapades, unes tasques molt delicades que els bombers han de dur a terme amb gran precisió.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon