Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

200 xiquets i xiquetes participen en l'Escola de Pasqua de Benaguasil

      


Amb aquesta mena d'iniciatives gratuïtes l'Ajuntament facilita a les famílies del municipi la conciliació de la vida familiar i laboral

L'Ajuntament a través de l'àrea de Joventut ha organitzat una nova edició de l'Escola de Pasqua durant les vacances escolars de Setmana Santa de l'11 al 14 d'abril en horari de 9.00 a 14:00h.

Enguany, l'Escola de Pasqua ha comptat amb la inscripció gratutita de 200 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys i amb 15 monitors que han preparat una programació basada en activitats, tallers i manualitats relacionats principalment amb la Pasqua.

Les activitats s'han desenvolupat en les instal·lacions municipals del BClub en horari de 9.00 a 14:00h i ha comptat amb places per a xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials, els quals estan atesos per professionals qualificats.

La regidor de Joventut, Ana Aleixandre ha assenyalat que la “Escola de Pasqua està pensades per a ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, en aquest període vacacional”.

Les Escoles de Pasqua que ofereix cada any l'ajuntament de Benaguasil té com a objectiu principal facilitar l'aprenentatge entre els més xicotets, desenvolupar les seues habilitats socials i transmetre valors com el respecte, la convivència i la diversitat.

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon