Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

200 xiquets i xiquetes participen en l'Escola de Pasqua de Benaguasil

      


Amb aquesta mena d'iniciatives gratuïtes l'Ajuntament facilita a les famílies del municipi la conciliació de la vida familiar i laboral

L'Ajuntament a través de l'àrea de Joventut ha organitzat una nova edició de l'Escola de Pasqua durant les vacances escolars de Setmana Santa de l'11 al 14 d'abril en horari de 9.00 a 14:00h.

Enguany, l'Escola de Pasqua ha comptat amb la inscripció gratutita de 200 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys i amb 15 monitors que han preparat una programació basada en activitats, tallers i manualitats relacionats principalment amb la Pasqua.

Les activitats s'han desenvolupat en les instal·lacions municipals del BClub en horari de 9.00 a 14:00h i ha comptat amb places per a xiquets i xiquetes amb necessitats educatives especials, els quals estan atesos per professionals qualificats.

La regidor de Joventut, Ana Aleixandre ha assenyalat que la “Escola de Pasqua està pensades per a ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, en aquest període vacacional”.

Les Escoles de Pasqua que ofereix cada any l'ajuntament de Benaguasil té com a objectiu principal facilitar l'aprenentatge entre els més xicotets, desenvolupar les seues habilitats socials i transmetre valors com el respecte, la convivència i la diversitat.

 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon