Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz descarta després de l'opinió d'Álvarez (UGT) retirar l'atur als que no accepten un treball

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha negat aquest divendres de manera categòrica que el Govern d'Espanya es plantege llevar el subsidi d'atur a persones que no accepten un lloc de treball, després de les declaracions sobre aquest tema pronunciades aquest passat dijous pel secretari general d'UGT, Pepe Álvarez.

"No", ha sentenciat la vicepresidenta segona a la pregunta de si el Govern contemplava aqueixa mesura, en el marc d'una atenció a mitjans a Cadis abans de participar en una jornada organitzada pel sindicat CCOO.

En concret, el líder d'UGT, Pepe Álvarez, es va mostrar aquest dijous favorable a retirar la prestació per desocupació i altres subsidis públics a les persones parades que rebutgen ofertes de treball i hagen rebut formació per a això.

"Una persona que rebutja una oferta de treball, oferint-li formació i tenint qualitats i qualificacions per a poder fer-ho, per descomptat és una persona que si està rebent un subsidi públic, ja siga de desocupació o Ingrés Mínim Vital (IMV), el país ha de plantejar-se si ha de continuar cobrant-lo o no", va comentar el líder d'UGT aquest dijous en una trobada informativa del diari 'El Mundo'.

Al fil d'aqueixes declaracions, i a la pregunta de si el Govern es planteja retirar el subsidi d'atur a les persones que el cobren i rebutgen un lloc de treball com plantejava Pepe Álvarez, la vicepresidenta segona s'ha limitat a respondre amb un "no" que ha repetit fins a tres ocasions per a resoldre la qüestió.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal