Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz anunciarà "prompte" la seua candidatura de Sumar

  

   La vicepresidenta segona del Govern, Yolanda Díaz, ha assenyalat que serà "prompte" quan anuncie definitivament que es presenta a les eleccions generals amb el seu projecte Sumar, si bé ha evitat desvetlar si eixe anunci ho farà abans del pròxim 28 de maig, quan se celebraran els comicis municipals i autonòmics.

   Díaz ha declarat estar molt "il·lusionada" i "sorpresa" amb la repercussió que està tenint el moviment ciutadà del qual és el cap visible i que ha suposat un "repte". Dit això, ha assenyalat que farà oficial la seua candidatura quan "culmine" el projecte.

   "I serà ràpid", ha assegurat en una entrevista amb la Cadena Ser, recollida per Europa Press, en la qual en ser preguntada per terminis ha afirmat que "no és seriós" comunicar una cosa que no està acabada del tot.

   Per a la vicepresidenta i ministra de Treball, "la garantia de la coalició progressista d'Espanya es diu Sumar", que serà la "sorpresa" en les generals i l'opció política que "mobilitzarà" enfront de la "por" que, al seu parer, desperten PP i Vox.

CONVERSES AMB PODEM

   I preguntada per si està parlant amb Podem per a unir forces de cara a les generals, s'ha mostrat segura que "tots" els partits a l'esquerra del PSOE estaran "a l'altura" per a superar les "diferències" i armar "un projecte de país".

   "La resta de les qüestions, les llistes, no m'interessen massa", ha indicat Díaz, que ha agraït a Podem que haja "canviat" el país i expressat que el partit que dirigeix la ministra Ione Belarra és "imprescindible" per a eixe projecte. No obstant açò, ha recomanat que "perdent una miqueta" cada part "es guanya".

   I ha apuntat que cal respectar la resta de formacions, que són "moltíssimes", enquadrades en Unides Podem, com a Més País, Compromís o la Xunta. "Açò va per territoris", ha agregat.

   Així, ha demanat deixar treballar amb discreció a Sumar, que porta un any amb "moltes" converses, i "també amb Podem", ja que seria perillós, ha argumentat, desvetlar les coses abans d'hora.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon